Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо няма тази екстра във форума ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо няма тази екстра във форума ?

В други форуми можеш да видиш в темите ,в които си писал дали има нови отговори, а тук тази екстра я няма или поне не мога да я открия !

А без нея трябва да помня в коя тема съм писал и да бродя из целия форум, много неудачно !

Мерси !

До: Защо няма тази екстра във форума ?

натисни върху името си на аватара, там излиза един прозорец,
    това е единия начин, има и други просто трябва да му свикнеш успех
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      натисни върху името си на аватара, там излиза един прозорец,
      това е единия начин, има и други просто трябва да му свикнеш успех
      Това за аватара съм го пробвал, но единственото, което се доблжава до тази екстра е да ми покаже моите мнения, но не и това дали има нови отговори в нея(темата) и трябва да отварям всяка една за да проверя(пак е доста неудачно) ! Има форуми в които тази екстра е незаменима, не ме разбирайте погрешно, но просто много ми липсва ,ако сега имам 30-40 мнения (сайта ми харесва много) след време ще имам примерно 400 трябва ли да отварям всяка една тема за да проверя .
      Мерси все пак за отговора !

Предполагам това липсва на страшно много хора, особенно на тези, които живеят в него !

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
        В други форуми можеш да видиш в темите ,в които си писал дали има нови отговори, а тук тази екстра я няма или поне не мога да я открия !

А без нея трябва да помня в коя тема съм писал и да бродя из целия форум, много неудачно !

Мерси !
        тук това са т.н. "теми с абонамент" виждат се като влезеш в персонални настройки..... ако не ги виждаш, може би си забранил тази опция

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          тук това са т.н. "теми с абонамент" виждат се като влезеш в персонални настройки..... ако не ги виждаш, може би си забранил тази опция
          Това не е ли за получаване на мейл за нов отговор в определена тема ?

Коментар

Това за аватара съм го пробвал, но единственото, което се доблжава до тази екстра е да ми покаже моите мнения, но не и това дали има нови отговори в нея(темата) и трябва да отварям всяка една за да проверя(пак е доста неудачно) ! Има форуми в които тази екстра е незаменима, не ме разбирайте погрешно, но просто много ми липсва ,ако сега имам 30-40 мнения (сайта ми харесва много) след време ще имам примерно 400 трябва ли да отварям всяка една тема за да проверя .
            Мерси все пак за отговора !

Предполагам това липсва на страшно много хора, особенно на тези, които живеят в него !
            Просто се абонираш за всяка тема,която те интресува...А може и да натискаш бутона нови теми,и ти излизат всички теми,в които има нов пост...

Коментар

Това не е ли за получаване на мейл за нов отговор в определена тема ?
              Да,ама може и без мейл...

Коментар

Както е казал колегата, проблемът се решава с абонамент за съответната тема.

Можете да се абонирате или само за отделна тема или от "Редактиране опции" да се абонирате по принцип за всички теми, започнати от вас или в които има Ваше мнение.

А за наличието на нови публикации и в кои теми има Ваши мнение можете да се ориентирате и по иконите пред темите.
                Прикачени файлове
                Ние не сме неутрални!

Коментар

добре че видях тая тема , и аз да науча нещо
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                    Да,ама може и без мейл...
                    Малко по сложно, но все пак е по добре от нищо,и това върши добра работа, доста близо е до това,което искам !
                    Мерси на отговорилите !

Коментар

Вярно е че даден софтуер е нещо много гъвкаво, но въпроса асоцииран със съдържанието на форума ми прилича на: "Защо аз карам джип наточен за хард разходки, не ще да се движи по асвалта добре". Собственика на сайта е закупил софтуер най-подходящ според него за този форум. Сигурно в него няма доста "екстри" но за сметка на други, миже би. "Няма пълно щастие" е най използвания лаф тук. Но що пък да не си го търсим.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                        Вярно е че даден софтуер е нещо много гъвкаво, но въпроса асоцииран със съдържанието на форума ми прилича на: "Защо аз карм джип наточен за хард разходки, не ще да се движи по асвалта добре". Собственика на сайта е закупил софтуер най-подходящ според него за този форум. Сигурно в него няма доста "екстри" но за сметка на други, миже би. "Няма пълно щастие" е най използвания лаф тук. Но що пък да не си го търсим.
                        Няма лошо, просто като си използвал една форма на форум в продължение на 4-5 години и не я видиш в друг форум, в който смяташ да пишеш повече мнения, тя ти липсва много ! Но ще се съобразим с новите версии на форумите !

Коментар

Няма лошо, просто като си използвал една форма на форум в продължение на 4-5 години и не я видиш в друг форум, в който смяташ да пишеш повече мнения, тя ти липсва много ! Но ще се съобразим с новите версии на форумите !
                          Точно така. А, ако никога не си я използвал не ти липсва. Не, че не е полезна.
                          О899 2б2 1З2

Коментар

Защо абонамент ?
                            Натискаш "нови теми", и ти показва всички нови теми.
                            Всяка от тях в които си писал има стрелка отстрани.

Ако искаш само тези които хем са нови хем си писал в тях - отиваш в теми с абонамент - така или иначе пишеш ли в някоя тема автоматично си абониран за нея за известно време
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Защо абонамент ?
                              Натискаш "нови теми", и ти показва всички нови теми.
                              Всяка от тях в които си писал има стрелка отстрани.

Ако искаш само тези които хем са нови хем си писал в тях - отиваш в теми с абонамент - така или иначе пишеш ли в някоя тема автоматично си абониран за нея за известно време
                              Даа, вече забелязвам и предимство, мога да махна тема която вече не ме интересува, при старите форуми това липсваше- как беше "Няма пълно щастие " еее верно е !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X