Вие как мислите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
УАЗ не става за нищо
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: УАЗ не става за нищо
Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнениеВие как мислите
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнениеВие как мислите
В този смисъл, искрено се надявам моето мнение да е последно по тази "тема".БИО пчелен мед и пчелни продукти
0888 66 59 73
Коментар
-
`Няма лошо,аз ВИНАГИ съм го знаел,сменил съм 3 УАЗИК-а и 3 ГАЗ69-текезесарки,когато се качих на една от "ИСТИНИТЕ"през 1987 год . в Норвегия,просто ги забравих-моя съвет е -просто ги забравете и я ПРОКЪЛНЕТЕ тази постоянна язви4ка във спокойствието ви!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнениеВие как мислитеВсе, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Аз мисля, че трябва да уважаваме избора и предпочитанията и на останалите дори да се различават от нашите .
То и според различни хора - един и същи човек не става за нищо а за други е върха, а какво да говорим, когато става дума за хобита и т.н.
П.С. Заглавието на тази тема какво цели - изказване и събиране на мнения или има някакъв скрит подтекст - въпрос към автораПоследно редактирано от Софианитка; 22-05-08, 20:03.
Коментар
-
Маааллллиииии...недей!!! аз така писах две три пиперливи забележки за фреийлендър и жив ме одрахаТо не бяха обидени,не бяха засегнати и накърнени. Трагедиите на Шекспир ,ряпя да ядат
.
Уазката просто си остава в световните технически архиви,но да не забравяме ,че много хора в посткомунистическите години сл 89-та си изкарваха хляба с тия машинки!!!
И ако ще пак да ме захапят,ама бих предпочел да съм в гората с 30 годишна уазка,отколкото с ф.......лендър 20088777203908
Коментар
-
Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеПрав си, тя просто те закарва там където другите не могат.
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнениеТя хубаво ще те закара , ама дали ще те върне от там от където си тръгнал ??????
И въобще няма ли кой да изтрие тази откровено заядлива тема?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар