Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УАЗ не става за нищо

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• УАЗ не става за нищо

Вие как мислите
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

До: УАЗ не става за нищо

Втори път,не го казваи-''Дори на шега",доста хора няма да го РАЗБЕРАТ.
    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнение
      Вие как мислите
      Сега ще бъдеш изяден.

Коментар

Бооооооооооооой!

Коментар

Вие как мислите
          Не сте задали нищо смислено като въпрос, за да "мислим", че и да отговаряме.

В този смисъл, искрено се надявам моето мнение да е последно по тази "тема".
          БИО пчелен мед и пчелни продукти
          0888 66 59 73

Коментар

Това ако беше в раздела за спам или смях айде иди-дойди, ама в този раздел звучи много глупаво , заядливо и би трябвало да се санкционира.

Коментар

`Няма лошо,аз ВИНАГИ съм го знаел,сменил съм 3 УАЗИК-а и 3 ГАЗ69-текезесарки,когато се качих на една от "ИСТИНИТЕ"през 1987 год . в Норвегия,просто ги забравих-моя съвет е -просто ги забравете и я ПРОКЪЛНЕТЕ тази постоянна язви4ка във спокойствието ви!!!!

Коментар

Вие как мислите
                Ей сега уазаджийте ти скочиха на бой!
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

? към колегата е карал ли е уаз или само на картинките не му харесва

Коментар

Аз мисля, че трябва да уважаваме избора и предпочитанията и на останалите дори да се различават от нашите .

То и според различни хора - един и същи човек не става за нищо а за други е върха, а какво да говорим, когато става дума за хобита и т.н.

П.С. Заглавието на тази тема какво цели - изказване и събиране на мнения или има някакъв скрит подтекст - въпрос към автора
                    Последно редактирано от Софианитка; 22-05-08, 20:03.

Коментар

Прав си, тя просто те закарва там където другите не могат.
                      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Маааллллиииии...недей!!! аз така писах две три пиперливи забележки за фреийлендър и жив ме одраха То не бяха обидени,не бяха засегнати и накърнени. Трагедиите на Шекспир ,ряпя да ядат.
                        Уазката просто си остава в световните технически архиви,но да не забравяме ,че много хора в посткомунистическите години сл 89-та си изкарваха хляба с тия машинки!!!
                        И ако ще пак да ме захапят,ама бих предпочел да съм в гората с 30 годишна уазка,отколкото с ф.......лендър 2008
                        8777203908

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                          Прав си, тя просто те закарва там където другите не могат.
                          Тя хубаво ще те закара , ама дали ще те върне от там от където си тръгнал ??????

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                            Тя хубаво ще те закара , ама дали ще те върне от там от където си тръгнал ??????
                            Ами доказано е ,че не само е закарвал , а е и връщал пасажерите си от такива места, където много от "ИСТИНИТЕ" са се окъквали.
                            И въобще няма ли кой да изтрие тази откровено заядлива тема?

Коментар

Ха,ха,все ще се намери някой дърварски Джоган да те върне,приятел в нужда се познава!
                              8777203908

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X