Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Естествен тунинг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Естествен тунинг

И така, след честването на 60-годишнината на Ленд Ровър, нещо потропваше, похлопваше, ама лекичко и не си направих труда да видя какво...До днес :

Мисля, че "виновника" беше коритото на онази малка рекичка.

До: Естествен тунинг

Явно мястото му не е било там. (на ауспуха де)

Ако не бучи грозно, хич не го и слагай. Изкарай една тръба настрани, и толкоз.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Всъщност издава много приятен звук. Ако знаех, щях да го махна отдавна.

Коментар

Е радостно ми е че съм допринесъл с нещо за подобрение на Диското знаех си аз че рекичката ще е най-трудната част а вие не та не калта била трудна
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

А аз се замислям така да "претапицирам" поражението от естествен тунинг ...
          Прикачени файлове
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Е, т'ва е класика. Прави се дори и без да има офроуд-поражения. Като започне да се лющи боята, доизчегъртваш каквото е останало от нея и хващаш поп-нитачката...

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
              Е, т'ва е класика. Прави се дори и без да има офроуд-поражения. Като започне да се лющи боята, доизчегъртваш каквото е останало от нея и хващаш поп-нитачката...
              И силиконя и силиконя че после мамууу
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                И силиконя и силиконя че после мамууу
                Няма им нищо, вратите са алуминиеви. Е, поне моите...

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                  Няма им нищо, вратите са алуминиеви. Е, поне моите...
                  Извинявам се за момент забравих за таз подоробност пу пу верно бе Ленд Роувр ау как можах?

Коментар

Ползвайте неутрален силикон. Не вреди нито на желязо, нито на алуминий.

Иначе си е същия. Само не мирише на оцет. И съхне с половин идея по-бавно.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Чудя се, коя ли ще е следващата излишна част.

Коментар

Много забавно, мен ме удари 1 ситроенче и се разцепи с 5 км/ч, зловещо цъфна, аз се озовах 1 към 1 с това

От гражданската му /Алианц/ ми изплатиха 21 лева за щетата. И докато се чудя каде да ида да си го заваря точно си мисля как не му е там мястото на това, а може би с мека връзка и към покрива зад кейдж-а е добро решение.

Вратите ми разцъфнаха сериозно, вече 2-ра година, няма грам ръжда но е много дразнещо. А трябват и уплътнения за вратите, а изобщо не ги намирам в падок .

Коментар

Хъм... вече втори така... Явно наистина важат принципите на естествения подбор , така се появяват устойчивите мутации .
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

А аз все се опитвам да изкормя неестествено стърчащата тръба на моя. Докато се накумя да я срежа и изнеса където и е мястото, сама ще си падне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X