Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нашият рекорд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нашият рекорд

Гледах по телевизията как скача на височина хърватката Бланка Власич. Лекотата, с която преминава над летвата ме кара да мисля, че именно тя, и то скоро, ще бие рекорда на Стефка.
    Не мога да си определя отношението към такъв факт. И тако и овако!
    Има ли желаещи за бас?

До: Нашият рекорд

Надявам се
    Three witches watch three Swatch watches.
    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Тя тази работа с рекордите от докторите зависи... не от скачането
      VPetrov.photography

Коментар

Не ми се омаловажава стореното от нашето момиче,но това е рекорд от едни други времена...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Да, от други времена, обаче самия факт че се задържа толкова дълго говори достатъчно. При това си ги биеше редовно.

Това си е българския еквивалент на Сергей Бубка. Не знам неговите рекорди дали още държат, обаче навсякъде знаят кой е.

Такива спортисти са рядкост. За съжаление напоследък все по-голяма рядкост.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Да, от други времена, обаче самия факт че се задържа толкова дълго говори достатъчно. При това си ги биеше редовно.

Това си е българския еквивалент на Сергей Бубка. Не знам неговите рекорди дали още държат, обаче навсякъде знаят кой е.

Такива спортисти са рядкост. За съжаление напоследък все по-голяма рядкост.
            .............................................................................................
            Не са подобрени! Бубка е феноменален! Уважително от МОК е, че и той и Стефка на високи позиции там.
            В Поморийските кални бани има изрезки от вестници и списания с благодарности от Сергей. Бубка след всеки сезон, или сериозно състезание се е възстановявал там. И е голяма реклама за курорта.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Тя тази работа с рекордите от докторите зависи... не от скачането
              Тъй, тъй - шефе. Ама теб, още повече - мен, никакви доктори няма да ни направят скачачи...Помагат на най-добрите.

Коментар

Ти уважаеми не бъди толкоз сигурен... Те докторите какви чудеса правят... Леонид Брежнев няколко години ходеше и даже говореше... преди да решат че е време да умира... А Елцин и мамбо играеше... когато беше важно... На фона на такива постижения въобще не виждам проблем да я скоча летвата...
                VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                  Ти уважаеми не бъди толкоз сигурен... Те докторите какви чудеса правят... Леонид Брежнев няколко години ходеше и даже говореше... преди да решат че е време да умира... А Елцин и мамбо играеше... когато беше важно... На фона на такива постижения въобще не виждам проблем да я скоча летвата...
                  Стефка Костадинова скочи 2.09 и получи за награда гарсониера в Люлин... Пита се в задачата, колко ли е скочил Милко Балев, че получи мезонет в Лозенец???
                  Да, ставаха чудеса едно време... Че и сега, дядо Фидел чат-пат подскача..
                  Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                    Стефка Костадинова скочи 2.09 и получи за награда гарсониера в Люлин... Пита се в задачата, колко ли е скочил Милко Балев, че получи мезонет в Лозенец???
                    Да, ставаха чудеса едно време... Че и сега, дядо Фидел чат-пат подскача..

Всъщност едно време българският спорт беше на съвсем друго ниво. Просто като искаш се отиваше в залата и се тренираше. Идваха и по училищата да избират деца.

Сега това го няма. А и навсякъде е платено. Унищожихме това, към което в момента така прехваления "запад" се стреми неистово, понеже стана дебел и грозен, и почна да му е скъпо лечението по болници от затлъстяване и какво ли още не.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X