Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неконструктивни коментари по проект на Stojan-defendera

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Неконструктивни коментари по проект на Stojan-defendera

Много интересно и ... безполезно.
    Ми като копи-пействате разни снимки кажете:
    - Къде се продава
    - Колко струва
    - Как се доставя, и т.н.

До тук всичко ми напомня на социдиотизмите : "Как си представям моето училище" или "Какъв бих искал да бъде моя град".

В колко теми пускам какъв ще е евентуалния ефект от маслен радиатор - цъ.
    Колко пъти питам: Къде се продават СВЕСТНИ уреди - волт-, ампер-, телмометър - цъ.

И кво?! Мечтаем си, губим си времето по типичен балкански тертип - всеки търси еднакви или подобни неща, всеки има сходни идеи, ама...
    “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
    Б.Франклин

До: Проект на stojan_defender-a за конкурса "Най-добър проект за експедиционен автомо

Браво Стояне, само така. Комбинацията определено ми харесва.

Уважаеми колега критик, Определено смярам, че копи и пейст заемат не малка част от йивота НИ в днешно време. Независимо от това, се изискват определени познания за да може да направиш вярната компилация.

Може да поздравиш момчето поне за това че е вложил мисъл и си има цел.

Всякакви асоциации с миналото са неоснователни и са плод единствено на личното въображение и спомени на всеки един от нас.
    Не смятам че си прав и за това, че няма информация по отношение на цени. Друг е вапроса ТИ колко пъти си си направил труда да споделиш информация с останалите. Тук може и да не съм прав, но е редно всеки които задава подобен въпрос да го зададе първо на себеси.

Нищо лично.

Коментар

До: Проект на stojan_defender-a за конкурса "Най-добър проект за експедиционен автомо

Първоначално публикуван от haflinger Преглед на мнение
      - Къде се продава
      - Колко струва
      - Как се доставя, и т.н.
      Колега, Стоянчо направи страхотен проект ! Повечето от нещата могат да се закупят и в България - от Явор ( вромос ) или от http://offroad24.bg/ но целта на проекта не е да се прави реклама на някоя фирма . Целта е единствено да се участва в играта за най добър проект, за която вие можеби не знаете . Следващия път по добре прочетете малко повече преди да пишете безмислени коментари .
      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Много интересно и ... безполезно....
        Колега твоята критика би била много градивна, ако сам демонстрираш как трябва да се направи един подобен проект с всичките му подробности които препоръчваш. Авторът на този проект е само на 18 г. и е прескочил времето на социдиотизмите, на които преди години са ни учили мен и теб, но не и него. Все пак това е прдложение за проект, въпреки че го наричат само проект. Не се съмнявай, че ако на Стоянчо му се отдаде възможност реално да участва в подобен проект ще се представи много по-добре от повечето участници тук.

ПП. Проекта е страхотен. Поздравления за Стоян.
        Последно редактирано от iiiopo; 18-04-08, 20:48.
        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
          Колега, Стоянчо направи страхотен проект ! Повечето от нещата могат да се закупят и в България - от Явор ( вромос ) или от http://offroad24.bg/ но целта на проекта не е да се прави реклама на някоя фирма . Целта е единствено да се участва в играта за най добър проект, за която вие можеби не знаете . Следващия път по добре прочетете малко повече преди да пишете безмислени коментари .
          Напълно съм съгласен, явно колегата не е наясно, че става въпрос за конкурс за идейни проекти, а не за техническа тема.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

- Къде се продава
            - Колко струва
            - Как се доставя, и т.н.

До тук всичко ми напомня на социдиотизмите : "Как си представям моето училище" или "Какъв бих искал да бъде моя град".

В колко теми пускам какъв ще е евентуалния ефект от маслен радиатор - цъ.
            Колко пъти питам: Къде се продават СВЕСТНИ уреди - волт-, ампер-, телмометър - цъ.

И кво?! Мечтаем си, губим си времето по типичен балкански тертип - всеки търси еднакви или подобни неща, всеки има сходни идеи, ама...
            Вие май "по типичен балкански тертип" гледате все да намерите кусур на ближния, да принизите труда му, а в същото време си клатите краката Тук отгоре на всичкото се изказвате и неподготвен
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

До: Неконструктивни коментари по проект на Stojan-defendera

+1. А проекта /или проекта за проект/ ми хареса много. Със сигурност ще се възползвам в бъдеще от някои идеи от него. Може ли
              Дискавъри 300 тди ръчка
              Витара тди автомат
              XT660R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X