Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SMSец на просията.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SMSец на просията.

Ей, от всички телевизионни и медийни изворчета, бълва една непрекъсната кандърма !!!
    Пратете ни SMS-че, само за левче !!!
    Някой тук праща ли SMS на тия просяци ?
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

До: SMSец на просията.

Левчета не пращам, ако знаеш как се пращат тояги, пиши на лични. Щот ако научат и другите ще свърши гората.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      Някой тук праща ли SMS на тия просяци ?
      ..............................
      Човек има право да бъде точно толкова ТЪП, колкото е роден. В това е същността на Демокрацията!
      Е, не съм роден чак толкова тъп...

Коментар

Щом толкоз рекламират, значи има балъци, пращат. Ама вече не се издържа. Рекламите по телевизията, се превърнаха в един голям кенеф.
        Като се почне от уринирането , през онези работи с крилцата, газовете, уригванията, памперсите, та се стигне до един дет си плюе зъбите в мивката. А СЕГА И ПРОСИЯ ЗА РАЗРЕЖДАНЕ ))
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Aз пращах за БГ коледата,за Могилино...Ама май взе да се прекалява напоследък...Всеки гледа нещо да изцеди...Не съм за стинките,ама...Дано се използват по предназначение...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Давал съм пари...въпреки немотията, но не и с SMS, по-добре 100 кинта на ръка или през банка, отколкото да пълня нечий джоб!

Коментар

Казвал съм го и преди. Дарения с 20% ДДС не правя. По добре да приведа 120 лева по банков път, отколкото 100 по предназначение и 20 на държавата... (Правя се на наивен, че мобилния оператор наистина не взима нищо, че иначе сметките стават сложни)
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Че само това ли е? Не ви ли звънят, всеки ден, на вратата да просят за еди-коя си фондация?!
                Професионалните просяци ще останат без работа...и хляб!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                  Казвал съм го и преди. Дарения с 20% ДДС не правя. По добре да приведа 120 лева по банков път, отколкото 100 по предназначение и 20 на държавата... (Правя се на наивен, че мобилния оператор наистина не взима нищо, че иначе сметките стават сложни)
                  Организирал съм такъв бизнес. 60% за оператора, 40% за организатора. Да се оправдая - бизнесът беше ЧЕСТЕН. Да оправдая оператора - той беше тогава монополист. Сега може да са се променили нещата. Не знам какво е с благотворителността, но няма истински причини да е различно.

Коментар

Преди два-три месеца, когато имаше кампания за набиране на средства за децата в Могилино, операторите шумно рекламираха, че се отказват от печалбата си от СМС-ите. на практика това означава, че до сега, във всички останали случаи, те са си реализирали печалба. Друг е въпросът, защо държавата ни взема ДДС върху парите които даряваме за нещо, за което, пак тя - държавата, е трябвало да се погрижи, но така, като не е свършила работата си, то ние даряваме пари, които сме изработили и върху които вече сме платили всички данъци... Просто поредния абсурд....
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Не съм пращал SMS нито за спонсорство, нито за да си видя хороскопа, дори за паркиране в синя зона не съм плащал /вижте в профила ми къде си живея/.
                      В Бг сиромах човек-жив дявол, а не сиромасите-още ПО-ГОЛЕМИ дяволи. Гледате ли Господари на ефира по въпроса колко картички се продават по 2 лв. всяка и колко парички се дават на момичето очакващо трансплантация на бъбрек?
                      Ето за това не давам на посредници, че не знам къде ще отидат и кой ще намаже...
                      А ако някой желае да дари на здрави момичета, за да си купят предпазно оборудване и да си останат здрави и красиви: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?p=362056
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X