Обява

Свий
Няма добавени обяви.

играете ли CS 1.6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• играете ли CS 1.6

Гледам турнири по пеинтбол се организират, има си цял раздел за оръжия, та си помислих, че се някои играе CS.Пишете и сърварите на които влизате, както и ника си.

Аз се пиша AEROFLOT и най-често играя в ...:::Killzon3-Classic:::..., IP адреса му е 78.128.48.106:27018.Влизам още и в Counter Strike Server (IP 78.83.72.81:27016) , както и в SnatchBG (IP 78.90.37.231:27015).Може да се срещнем и в някои други, но тва са основните в които играя.

До: играете ли CS 1.6

Аз играя само когато всичко друго ми утапее nik:Thunder ,а иначе в hellinet classik.

Коментар

След версия 7.1 не съм сядал да играя сериозно...

Коментар

Аз играя CS всеки ден.Може да играеме 1 в 1 някои ден.
        [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

И аз играя често и най вече в сърварите на man1a. Ако някой има сървър може да си играеме заедно !
          [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

преди време играх доста сериозно особено на 1.5 но вече няма смисал да се играе секи 2-ри е с хак и просто е безинтересно

Коментар

Първоначално публикуван от coolmanx Преглед на мнение
              преди време играх доста сериозно особено на 1.5 но вече няма смисал да се играе секи 2-ри е с хак и просто е безинтересно
              Има много сървари в които има индивидуални античийт системи и в тях е много трудно да се влезе с хак, плюс това има админи на разположение който кикват/банват тези, които успеят да влязат с хак.
              Така че не мисли че е безинтересно
              [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

То може да има антич.система ама някои хакове не ги лови,и тка един да влезе с хак и разваля играта на целия сървар
                [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

И аз играя ЦС, но какво стана. Преинсталирам си аз Уиндоуса и влизам в сайта на Ман1а да си дръпна античийта, и антивирусната ми изкара "Троянски кон" . Няколко пъти го дръпнах и пак същото. А колкото до това как се пиша и къде играя - "PyMeH neTkoB" или "Uazik", сърварите са "Jump - Man1a" и "Lulin net" (май така беше).

Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X