Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сръбска музика !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сръбска музика !

http://www.nostalgija.com/muzika/index1.php

Тук има много Сръбска музика !

Не намерих къде да го пусна ! Ако има тема където се събират музикални линкове, моля модераторите да я преместят !

Като влезете в сайта, отидете най долу, и там има една таблица !

Според името на изпълнителя, си избирате буква !

Приятно теглене и слушане !
    Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 07-04-08, 19:44.
    Р.П.(RFF) 0898677590
    Пътна помощ
    ДЕНОНОЩНО

До: Сръбска музика !

Браво Румене, чи си сложил този сайт с тази уникална за мен музика Намерих си доста любими и стари парченца, който с месеци, години не можах да ги открия! Мерси
    Поздрави!

Коментар

Да си жив и здрав, колега! Няма по-хубава музика на тоя свят!
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Колеги,на кой изпълнител беше онова парче...на венчанье твоье...че не се сещам.много старо парче,едно време дуо Вега бяха правили кавър по него- "Пръстен тежко злато,подарих ти ,мила....

Коментар

И музиката е като автогумите-няма универсална. Сръбската е за сърцето, рока-за краката, симфониите-за ума. Всеки да слуша каквото иска. Не слушам сръбско, но като я чуя, ми действа носталгично, все едно на колекционер-Москвич 408. Сам по себе си бракма, но.........

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
            Няма по-хубава музика на тоя свят!
            А къде точно в класацията нареди българската музика?
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Аз пък не слушам никаква музика, не знам защо.
              Но винаги когато чуя сръбска музика ми навява едни спомени за радио Караван.
              Как настройвахме радиото от 2 до 4 /май така беше/ и после как си разменяхме касетки със записи с лошо качество..
              Бе сипи ми една българска ракия, нарежи ми една гръцка салата, пусни една сръбска музика и ми гледай сеира.

Както казват в Овча купел: "Само Славия и музика от Югославия."

Коментар

След българското,най-любя сръбското.От класиката се изприщвам и затова я избягвам (простак съм си от рождение).Като отида на бар ми се ще да послушам и нещо по-електронно да подрусам дирника,ама то след четвъртата водка и на тенекия да ми думкат все е тая-пак ще се кефя .Поздрав за тези от нашите,другите да не слушат ше им окапят ушите

Коментар

Къде ръчкате .Това иска разбиране аз го разбирам защото сърбите говорят нашия селски език където го говорреха по селата по границата където съм израснал.Лоша била това че не разбираш какво се пее не значи че е лоша.Сръбската музика „мехлем за душата“трябва да я разбираш за да те кефи на максНе мешайте тука наще фолк помии.В Сръбското помии няма там почти всичко е супер качество.Ама трябва да си слушал ранния Шабан та да оцениш сегашните му песни а Брена си е Брена наще певици не могат да и държат шлейфа.Бога ми няма друга музика която да слушам с такъв кефНищо нашенско не може да ме впечатли като „Снег йе опет Сежана„Или за бай Симо да го поздравим с „Защо са ти косе побелеле друже“Живели на всички които обичат да живеят лепо

Последно редактирано от cveti; 14-03-10, 20:39.
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наздраве колега и ти да си жив и здрав и верно от сръбете по убаво нема за маса.
                    Живели
                    КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                    (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

За любителите на сръбската музика www.Serbmusic.bg Има и онлайн радио Слави.
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Предлагам, радикалните врагове на сръбската музика да се въздържат от писане по темата занапред. За всеобщо добро.

Коментар

Както за много други неща се оформиха бързо два лагераНа заклети любители и върли противнициПредлагам тука във форума мирно съвместно съществуване
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                            Колеги,на кой изпълнител беше онова парче...на венчанье твоье...че не се сещам.много старо парче,едно време дуо Вега бяха правили кавър по него- "Пръстен тежко злато,подарих ти ,мила....
                            Eee...Това е класика! Мухарем Сербезовски я изпълнява!!
                            088пет722пет99
                            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                              Заповядай:Мухарем Сербезовски - На Венчане Твое Зови Ме Мила

Ооо...колегата преди мая пост ти е отговорил ,,, не видях , ама карай ...наздраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X