Добре де, щом има домашни животни и птици, значи някой живее там? Гледам и дървета има зелени и тревица, и мъх, значи полека-лека животът се завръща. А енотът беше много изненадан...
Добре де, щом има домашни животни и птици, значи някой живее там? Гледам и дървета има зелени и тревица, и мъх, значи полека-лека животът се завръща. А енотът беше много изненадан...
Аз съм романтик бе! Кво желязо , къв див капитализъм!...
предлагам да се пратят махала роми, които да капитализират областа, създавайки пунктове за изкупуване на метали, захранваики ги с сичката арматура наоколо.Областа ще бъдя стратегически изолирана от останалите райони (ЖП релсите и вагоните ще бъдат пратени за претопяване, а кораба нарязан и пак там), като по този начин ще се създаде предпоставка за понататъчно отделяне на територията.А романтиката...там ще заживеят щастливо стотици цигани, които ще си имат много, ама много малки черни циганета...еххххх живот...
Там живеят много подивели домашни животни, защото при напускането са ги изоставили. Доста са се приспособили и си живеят много добре и без хора. Много диви също са се заселили. Всички имат доста над допустимите норми радиация в организма, особено хищниците. Появяват се и единични мутации, но природата си знае работата и не се наблюдават трайни изменения. Естествената продължителност на живота им най-вероятно е по-малка, но за сметка на това няма други видове отрови, ловци, движещи се по шосета автомобили, ограни ограничаващи миграцията и т.н. Като се тегли чертата природата процъвтява. Явно високите дози радиация са значително по-безвредни от наличитето на хора. А и природата е велика сила, по-велика от нас във всеки случай...
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Енотът е бил много изненадан,че вижда хора..или въобще нещо живо!
... Явно високите дози радиация са значително по-безвредни от наличитето на хора. А и природата е велика сила, по-велика от нас във всеки случай...
+1
макар че, всъщност, там има и хора. В селата наоколо, на километри от централата. Възрастни, отказали да се изселят. Откъснати от света, занимават се със земеделие.
Всъщност, йонизиращите лъчения не са точно толкова страшни, колкото ги изкарваха през студената война. Да, те са неприятност, при това голяма, но се живее. И се свиква, колкото и странно да е.
макар че, всъщност, там има и хора. В селата наоколо, на километри от централата. Възрастни, отказали да се изселят. Откъснати от света, занимават се със земеделие.
Всъщност, йонизиращите лъчения не са точно толкова страшни, колкото ги изкарваха през студената война. Да, те са неприятност, при това голяма, но се живее. И се свиква, колкото и странно да е.
мися че там може и никога да няма живот, просто от мисленето и нагласата на хората , незная колко години минаха но като гледа наистина си има живот значи нее опасно
sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време
А, снимките са си истински. В онова дето го бях пуснал навремето само тези с мотористката се коментираше дали не са фалшиви. Гледал съм и няколко документални филма за природата там. Радиацията е повечко, но чак толкова, че да има проблеми за една кратка разходка.
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар