Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чудо!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чудо!

Баба Ванга, чудодеен мед, енергетични полета и пр. в едно!!! Само тук и сега! За всекиго по нещо. Преглед от дипломиран физиотерапевт... в НСА. За подробности: http://www.anamiteva.com/bio_bul.html
    p.s. физиотерапията е лекарска специалност и се издава на вече дипломирани лекари след 4 годишна специализация.
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

До: Чудо!

Какво нещо са рекламата и парите съчетани с безкритичност и безнаказаност. Отново - твърде опасно
    LZ1EMS

Коментар

Тая не е добре скъсани мускулни влакни ги оправят само в операционната мойте бяха разтегнати а плоско стъпало и другите направо съм гръмнат а как може да е физиотерапевт без да е учила медицина!И има доволни хора от тази жена което ми е малко странно .И какво точно е синезитерапия знам че това са масажи и с масаж да оправяш такива неща...И от това нещо доколкото чета излиза че ако съм отишъл при нея сега щях да играя физическо от което съм освободен разтегнатете ми връзки щяха да зараснат едва ли не без гипс местенето на капачките ме нямаше даго има на което въобще не вярвам.Наколенките не успяха да ги стабилизират а масажа това е интересно...А плоското стъпало за което учихме ако не се лъжа се оправя само в начален стадий а разширени вени така да оправиш.Направо съм гръмнат.
      А още повече обявява работа за физиотерапевти при условие че тя не взела диплома от медицински университет.И аз мисля да ставам лекар ама по нейната логика от строителния ми техникум аз ще изляза асестент за операции само от това че съм чел в свободно време и без да съм присъствал на операции-това вече е интересно.
      8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
      bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
      [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Даже си е много добре! Нали и видяхте ценовата листа?! Работата пак опря до "зелника".
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Даже си е много добре! Нали и видяхте ценовата листа?! Работата пак опря до "зелника".
          Колеги проблема е, че един болен човек на който му се обещае чудодейно лечение от лекар-специалист (въпросната персона се представя точно като такава - физиотерапевт) е склонен да повярва. Той не е виновен за това, че тя спекулира - хората не могат да знаят това и се доверяват. Това бе целта на поста - да изостри общественото внимание към този прецедент, да предпази вас и вашите близки от подобни спекулации
          LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X