Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да бъде или да не бъде... Двутактов или четиритактов... ТОВА Е ВЪПРОСА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да бъде или да не бъде... Двутактов или четиритактов... ТОВА Е ВЪПРОСА!

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Клапаните на ямахата са по-скъпи и са пет на брой вместо четири, което оскъпява подмяната допълнително.
    За сметка на това са по-леки, поради което се износват много по-бавно. Което пък определя много по-редки смени. Номерът е да не се падне на теб да ги сменяш. Някой нещо спомена ли за "купи си го нов и го шитни на края на сезона" ?
    Goblin вземи си смени подписа с линк към онази статийка от време оно, за ценичките на частите за 2Т и 4Т
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

До: CRF mania (само за пристрастени)

Аз може би нямам право да се меся тук ама мисля че Хондите имат един друг проблем освен клапаните.
    Повреждат им се резбите от многократното развиване и завиване.
    Ямахата и ръждясват болтовете, понеже никой не ги пипа.

Коментар

Аз може би нямам право да се меся тук ама мисля че Хондите имат един друг проблем освен клапаните.
      Повреждат им се резбите от многократното развиване и завиване.
      Ямахата и ръждясват болтовете, понеже никой не ги пипа.
      ...да бе...преди време имах ямаха YZ400F..за 1 година не и остана болт неразвит ..е..с главата и клараните нямаше проблем ..

Коментар

Ей хора стига сте ги плюли тия 4Т-та бре ще вземе целия форум да мине на 2Т та ще се чудим какво да правим тогава
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Краси, такава опастност няма. Освен Кокера и то заради Ерцберг друг досега не си е купувал 2т. Изключение правят само Хасковлйи но там Митков им мъти мозъците...
          Статистиката във форума сочи, че сте много малък процент. Така, че.....нямаш ли компове за ремонт....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            ... Така, че.....нямаш ли компове за ремонт....

Бе имам, ама май ще се ориентирвам към ремонт на 4Т-та, има хляб в тази работа

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              Бе имам, ама май ще се ориентирвам към ремонт на 4Т-та, има хляб в тази работа
              Е наглост аз съм на тема Бета-само да ми дойдат едни пари и се мятам на една чисто нова 530.КТМ -чатата малко скъпички ми идват.А сега да ви видя какво ще ги оплюете и Бетите.Малко не сме в темата ама модераторите нали са тука.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X