Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имате ли интернет зависимост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имате ли интернет зависимост

Прочетете статията ми и кажете от кой тип зависимост сте.Аз се стремя към 4 ама по олекотено ,1 не ме блазни само вреди както на компютъра така и на мене и имам малко от игрите.Но хубавото е че към Великден ще напраяв статия за това че интернет зависимоста може да бъде отказана.
    Прикачени файлове
    8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
    bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
    [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

До: Имате ли интернет зависимост

Имам да! Всеки ден се "нашмърквам" с интернет
    Последно редактирано от cveti; 25-03-08, 15:12. Причина: Симеоне, помагай!:)
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Аз пък всеки ден се напушвам с него.Големо пушене пада кат се прибера в нас.Изпуших първо рама после видеокарта сега остават харда и 30м. кабел за нета.

Коментар

Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
        Аз пък всеки ден се напушвам с него.Големо пушене пада кат се прибера в нас.Изпуших първо рама после видеокарта сега остават харда и 30м. кабел за нета.
        У нас...

Коментар

Е явно всичси смъркаме интернет и сме зависими но има решение -ен ацетил цистеин ама още не съм написал статията.Иначе е яко интернет зависим-смъркаш от интернет хващаш лафовете не обръщаш внимание на жената правиш си кефа задоволяваш собствените ти нужди.Аз от тоя зависимост имах 1000 вируса и се отказах някои типове иначе си продължавам със игрите.Аи руските сайтове много ми вредят от тях компютъра ми е завирусен отвсякъде.Иначе ограничената интернет зависимост е полезна-ограничаваш се с простотия и си във добро настроение така че ставайте Интернет Зависими.Интересно колко имат проблем с зрението и губенето за времето и пространството на световете...
          8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
          bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
          [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X