Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мегап..ерастия(((

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: До: Мегапедерастия(((

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
    Колега, аз имам куче и много обичам животните. Не мога да остана безралична към това. Това е чисто престъпление, но освен извършителят, всички останали, които са го допуснали, са съучастници.По абсолютно аналогичен начин, ние, чрез своето безразличие и нищо-неправене сме съучастници в какво ли не. Май разчитаме само на кармата, или бог знае на какво, да въдвори справедливост, а ние да й се радваме отстрани и да викаме: "аферим, ашколсун!". Преди два-три дни даваха по телевизията репортаж за циганче, родено от 15 годишна майка, в момента на 2 години, тежащо 8 кг., лежащо за втори път в болница заради недохранване. Майката - отново бременна с поредното недоразумение, което ще роди и захвърли, защото не може да го гледа. Беше потресаваща гледка. Нямам думи. Това се случва пред очите ни. И продължава, и продължава...Имам чувството, че живея в някакъв абсурд. А всички около мен ми обясняват, че това е нормалното. Ще перефразирам Кърт Вонегът - не е задължително да сте луд, за да живеете в България, но все пак - помага.
    Здравей,аватара ми не е пожелание,а живичък и здравичък старогерманец.Мангалистанската социално-парична политика смятам че я разбираме всички-що я търпим,незнам.Аз лично смятам да не цитирам нищо от К.Вонегът-просто целия "Параграф 22" да подмени родната инфантилна конституция(проституция)!

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
      И кво предлагаш да направим с мангалитеДа изхранваме всички циганета лиМи то в общи линий си е така де
      Това на циганите си им е манталитетРаждат го и го зафърлят, ако оцелее-оцелее.При тях многото чавета са си бизнес, едни просят, други крадат и така.Ядат кой квото намериАма я се опитай да им обясниш че трябва да си ограничат раждаемостта, да видиш кво врещене ще паднеи ще те обяват за първи расист и хитлерист, мародер антихуманист и прочее.А мангалката дет оставя детето да мре от глад, е тя горката е бедна, не е виновна
      Е за тва ги мразя тия уроди
      И аз!!!Кажи им поне "роми" бе,колега да ............................................шибана в червата!

Коментар

Колега, аз имам куче и много обичам животните. Не мога да остана безралична към това. Това е чисто престъпление, но освен извършителят, всички останали, които са го допуснали, са съучастници.По абсолютно аналогичен начин, ние, чрез своето безразличие и нищо-неправене сме съучастници в какво ли не. Май разчитаме само на кармата, или бог знае на какво, да въдвори справедливост, а ние да й се радваме отстрани и да викаме: "аферим, ашколсун!". Преди два-три дни даваха по телевизията репортаж за циганче, родено от 15 годишна майка, в момента на 2 години, тежащо 8 кг., лежащо за втори път в болница заради недохранване. Майката - отново бременна с поредното недоразумение, което ще роди и захвърли, защото не може да го гледа. Беше потресаваща гледка. Нямам думи. Това се случва пред очите ни. И продължава, и продължава...Имам чувството, че живея в някакъв абсурд. А всички около мен ми обясняват, че това е нормалното. Ще перефразирам Кърт Вонегът - не е задължително да сте луд, за да живеете в България, но все пак - помага.
        Ами понеже по презумпция те са "сапиенс" би трябвало всички да защитаваме по-низшите видове(котки,птички,кучета и т.н.).А оня перхидроления мангал хранил коня си,но не и сина си.Хубаво би било социалната политика да е ангажирана спрямо социално ангажирани хора-в такъв аспект мангалите ги няма в пейзажа!!!

Коментар

До: Мегапедерастия(((

Сигурно от поста ми не става ясно, защото нямам нерви вече да пиша за това и го карам по-накратко. С две думи - по отношение на циганите в България, аз смятам, че трябва да има твърда политика за ограничаване на раждаемостта. Ако трябва - нека да са премии за семейство само с едно дете, ако трябва - премии за доброволна стерилизация. Знам, че звуча кощунствено за много нежни и демократични уши, но докато не назовем нещата с истинските им имена, не можем да тръгнем и към решаване на проблемите, произтичащи от тях. Докато държавната политика са прави една и съща и за българските и за циганските деца и отказва да приеме факта, че има разлика, то - така ще стоят нещата. Някои няма да раждат, а други - ще раждат, за да се издържат от това. Май поста ми стана като за съседната тема, но за мен поне, те неусетно се преляха. Не мразя циганите, нито пък децата им. Всъщност - мисля, че не мразя никого. Просто за мен това циганче приличаше на кучето, което бавно умира от глад пред очите на хората. А те си подминават. Кучето с нищо не е виновно, детето - циганче - също.

Коментар

Сигурно от поста ми не става ясно, защото нямам нерви вече да пиша за това и го карам по-накратко. С две думи - по отношение на циганите в България, аз смятам, че трябва да има твърда политика за ограничаване на раждаемостта. Ако трябва - нека да са премии за семейство само с едно дете, ако трябва - премии за доброволна стерилизация. Знам, че звуча кощунствено за много нежни и демократични уши, но докато не назовем нещата с истинските им имена, не можем да тръгнем и към решаване на проблемите, произтичащи от тях. Докато държавната политика са прави една и съща и за българските и за циганските деца и отказва да приеме факта, че има разлика, то - така ще стоят нещата. Някои няма да раждат, а други - ще раждат, за да се издържат от това. Май поста ми стана като за съседната тема, но за мен поне, те неусетно се преляха. Не мразя циганите, нито пък децата им. Всъщност - мисля, че не мразя никого. Просто за мен това циганче приличаше на кучето, което бавно умира от глад пред очите на хората. А те си подминават. Кучето с нищо не е виновно, детето - циганче - също.
            Аз пък ги мразя тия шибани използвачи.Да ти е детето нарицателно за печалба-и колкото повече,толкова повече+директно заявена позиция-а ако ще мре лошо няма за тях е важно само да се прибират детските!
            Ще спра да пиша,защото темата е безкрайна.
            Обаче явно много се е натрупало ,а тия само нагнетяват проблеми,трупат дивиденти и на "промоция" искат да ни колят(кв.Захарна фабрика).Ми а де-кога?!

Коментар

...Не мога да остана безралична към това. Това е чисто престъпление, но освен извършителят, всички останали, които са го допуснали, са съучастници.По абсолютно аналогичен начин, ние, чрез своето безразличие и нищо-неправене сме съучастници в какво ли не...
              Не мога да се съглася с теб. Убеден съм, че опитът да бъде извършено подобно нещо, по подобен публичен начин ще трае максимум 15 минути. Най-радостното нещо за лумпена-творец ще е идването на полиция и бърза помощ!
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Не мога да се съглася с теб. Убеден съм, че опитът да бъде извършено подобно нещо, по подобен публичен начин ще трае максимум 15 минути. Най-радостното нещо за лумпена-творец ще е идването на полиция и бърза помощ!
                А ако дойде първо полицията съм сигурен че още ще отнесе. Абе няма ли как на тоя да му пратим една "официална" покана да направи "изложба"в нашата страна. Сигурен съм ще на летището ще го очакват значителен брой "радостни" "посрещачи" .

Коментар

Джамбазов, много надалече търсиш, а то ти е под носа. В Морската градина има Луна парк - знаеш го със сигурност. Там години наред имаше вързано куче-пазач. Остаря. Натириха го да мре от глад. В момента се разхожда безстопанствено из градината и се чуди към кой човек да се присламчи. Като отиде към старата си къщичка, го замерят с камъни - главата му е в рани от това. Собственикът и извършителят е напълно ясен и е тук, в Бургас. К'во праим? Няма нужда да бъде посрещан на летището.

Коментар

Джамбазов, много надалече търсиш, а то ти е под носа. В Морската градина има Луна парк - знаеш го със сигурност. Там години наред имаше вързано куче-пазач. Остаря. Натириха го да мре от глад. В момента се разхожда безстопанствено из градината и се чуди към кой човек да се присламчи. Като отиде към старата си къщичка, го замерят с камъни - главата му е в рани от това. Собственикът и извършителят е напълно ясен и е тук, в Бургас. К'во праим? Няма нужда да бъде посрещан на летището.
                    Имаш ЛС!

Коментар

да хвърляш камъни по бившият си пазач о изроди как как може да направят това нещо .И мам 8 кучета и всички ядат благо и кото им дойде времето си умират с достойнство .Никога не бих предал кучето си.Никога тези животни които са готови да умрат за мене аз да ги предам .Проклет да съм ако го направя
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                        Отврат. Нямам думи. Този смахнат "творец" ми провокира музата за "изкусво" и бих му дал една блестяща идея за следващата си "изложба". Значи, връзва се за една каишка в борисовата градина в поза партер, залива се с кофа кучешка пикня и чака "посетителите" които задължитено трябва да си разхождат кучетата по възможност да са мъжки. Минава четириногия посетител, надига крак и маркира "експоната творец", на някои по паляви "посетители" и други мисли може да им хрумнат. Успеха му ще бъде потресаващ.
                        Повъзможност ще докарам и моя ротвайлер да го "уважи".А определението за темата е много точно подбрано"мегапедерастия".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X