Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мегап..ерастия(((

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мегапедерастия(((

Гледам "творецът",много правилно е определен от един от взелите отношение-"Сволочь..."
    B+

Коментар

Гнусен боклук!!!

Надявам се "твореца" един ден да е на мястото на животинчето - под една или друга форма

Коментар

Re: Мегапедерастия(((

Те тоя урубийник или подобен гнус ако видя мога да демонстрирам колко тънко режа мезе(с тъпото на ножа)!И негрите са за "аплодисменти".
        Бахти извратеняците,мосю Гилотен,Дахау,Гулаг,Марианската падина,нищо ли не остана за временна употреба?!

Коментар

Да вземем да го поканим тук, като главен участник в изложба посветена на инквизицията

Или за експонат във Военноисторическия - "Сгазен от танк"
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Не можах да разбера защо другите хора са оставили това да се случи??!!

Коментар

Аз нямам думи. При всичкото нещастие на тоя свят защо трябва да създаваме още. Стефане думата е точно "мегапедерастия".

Коментар

единственото позитивно нещо, което виждам е, че това в България не може да се случи ... не, че няма идиоти, но някой ще освободи гадинката и ще промени агрегатното състояние на "твореца" ...
                Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Re: До: Мегапедерастия(((

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                  Хора,в Никарагуа?!В последствие имало нетърпимост към определена конфигурация на националности?Арт ли-тия хора ли са?!И защо там му е било угодно да си покаже шибания недоклатен "мироглед"?!
                  Испаноезичния урод кога ще ни е скъп гост,че не съм ходил в столицата месец-два?......................................................ба!!!x3

Коментар

Отврат. Нямам думи. Този смахнат "творец" ми провокира музата за "изкусво" и бих му дал една блестяща идея за следващата си "изложба". Значи, връзва се за една каишка в борисовата градина в поза партер, залива се с кофа кучешка пикня и чака "посетителите" които задължитено трябва да си разхождат кучетата по възможност да са мъжки. Минава четириногия посетител, надига крак и маркира "експоната творец", на някои по паляви "посетители" и други мисли може да им хрумнат. Успеха му ще бъде потресаващ.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Re: Мегапедерастия(((

Истина е че за този хермафродит между слон и вагон всичко казано и пожелано е малко!Цял ден темата и тематиката не ми излизат от главата и от бяс си орязах асмите за 15 мин.(миналата година-2часа).Още ми е зле и порязах 3 бързи водки.Моля ви,пишете кога мастития манаф ще уважи татковината,та и татковината(в лицето на хилядите "поклонници" в нашето виртуално градче) да го уважи найс пъти и сякак!Тоя ИЗРОД с какво са го правили и коя пачавра е майка му идея нямам-по сравнителната таблица "факултето" е Оксфорд за млади таланти.
                      Спирам,задушавам се от бяс,..............................му тъпа и извратена!

Коментар

Колега, аз имам куче и много обичам животните. Не мога да остана безралична към това. Това е чисто престъпление, но освен извършителят, всички останали, които са го допуснали, са съучастници.По абсолютно аналогичен начин, ние, чрез своето безразличие и нищо-неправене сме съучастници в какво ли не. Май разчитаме само на кармата, или бог знае на какво, да въдвори справедливост, а ние да й се радваме отстрани и да викаме: "аферим, ашколсун!". Преди два-три дни даваха по телевизията репортаж за циганче, родено от 15 годишна майка, в момента на 2 години, тежащо 8 кг., лежащо за втори път в болница заради недохранване. Майката - отново бременна с поредното недоразумение, което ще роди и захвърли, защото не може да го гледа. Беше потресаваща гледка. Нямам думи. Това се случва пред очите ни. И продължава, и продължава...Имам чувството, че живея в някакъв абсурд. А всички около мен ми обясняват, че това е нормалното. Ще перефразирам Кърт Вонегът - не е задължително да сте луд, за да живеете в България, но все пак - помага.

Коментар

Ми латиноси, кво да ти кажа.Америка е пропищяла от тях, колят се като прасета по улиците.И негрите не смеят нищо да им кажат, а иначе са много ербап
                          С една дума-изроди
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Този е за инквизиция

Коментар

Колега, аз имам куче и много обичам животните. Не мога да остана безралична към това. Това е чисто престъпление, но освен извършителят, всички останали, които са го допуснали, са съучастници.По абсолютно аналогичен начин, ние, чрез своето безразличие и нищо-неправене сме съучастници в какво ли не. Май разчитаме само на кармата, или бог знае на какво, да въдвори справедливост, а ние да й се радваме отстрани и да викаме: "аферим, ашколсун!". Преди два-три дни даваха по телевизията репортаж за циганче, родено от 15 годишна майка, в момента на 2 години, тежащо 8 кг., лежащо за втори път в болница заради недохранване. Майката - отново бременна с поредното недоразумение, което ще роди и захвърли, защото не може да го гледа. Беше потресаваща гледка. Нямам думи. Това се случва пред очите ни. И продължава, и продължава...Имам чувството, че живея в някакъв абсурд. А всички около мен ми обясняват, че това е нормалното. Ще перефразирам Кърт Вонегът - не е задължително да сте луд, за да живеете в България, но все пак - помага.
                              И кво предлагаш да направим с мангалитеДа изхранваме всички циганета лиМи то в общи линий си е така де
                              Това на циганите си им е манталитетРаждат го и го зафърлят, ако оцелее-оцелее.При тях многото чавета са си бизнес, едни просят, други крадат и така.Ядат кой квото намериАма я се опитай да им обясниш че трябва да си ограничат раждаемостта, да видиш кво врещене ще паднеи ще те обяват за първи расист и хитлерист, мародер антихуманист и прочее.А мангалката дет оставя детето да мре от глад, е тя горката е бедна, не е виновна
                              Е за тва ги мразя тия уроди
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

До: Re: Мегапедерастия(((

Те ти мейла на "галерията", която е на път да излага къчета info@madc.ac.cr
                                Тази вече стана известна с мъртвия пес в ъгъла : codice@galeriacodice.com
                                И още една галерия, излагаща творбите му info@jacobkarpio-galeria.com
                                Те ти няколко фрази за начало, па пцуй

HIJO DE TU GRAN PUTA MADRE !!!!!
                                ESA MIERDA NO ES ARTE !!!!
                                Последно редактирано от solenoid; 22-03-08, 21:22.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X