Обява
Свий
Няма добавени обяви.
4x4 vs Honda Сivic
Свий
X
-
До: 4x4 vs Honda civic
Този тест не е показателен за каквото и да било. Според мен, ако се сменят местата на двата автомобила и Хондата удари джипката странично със 100 км/ч, гледката едва ли ще е много по-различна. Най-вероятно и джипката ще "събере колонките".
-
Този тест ми напомня за една много сладка руска реклама от преди няколко години: "Ето вижте, като пуснете нашето списание в бака сладка вода и нищо му няма, а като сложите списанието на конкуренцията в бака сярна киселина - елате и вижте !!!"Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнениеМне, хондата ще влезе под джипката и ще я обърне (предполагам ще се нацели в шасито също така), а този път няма да се допират лявата и дясната врата на хондата една в друга, а двигателя и задните седалки
Гледай внимателно филмчето и като стигнеш да кадъра по-долу обърни внимание къде се пада твърдата част на бронята на Хондата и в коя част на вратите на джипката би попаднала. Аз залагам за малко под лайсната на вратата, демек, няма мърдане. Джипката ще е тотал, пътуващите в нея, също. За да е по-зрелищно, най-вероятно ще има и няколко ефектни минавания през таван.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар