Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как учат по литература децата....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как учат по литература децата....

Попаднах на сайта случайно от заблуден имейл в моята поща.... Това от една страна е срамно така да си взимаш изпитите... От друга - някакви тарикати печелят на гърба на децата.... и на учителите разбира се.... Не че не сме преписвали на времето... Ама чак пък такъв комерс....

До: Как учат по литература децата....

За това повечето преподаватели в университета не приемаха нищо разпечатано... Идеята май беше поне да си поиграеш да го препишеш на ръка...
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Има много такива сайтове аи те ти помагат от няколко такива извадки правиш една четеш доста от тях и си взимаш изпита.Аз го практикувам аи доста мои връстници ама за разлика от тях вече знам повече такива сайтове а и без четене кка ще ни се развинти въображинието да спрехим както казва господина ми по литература.Иначе ако ме питате темите ми с които съм кандидаствал от 7-ми клас ако им намеря пазар ще ги продам без тази с която съм кандидаствал(макар че от една страна може да се сметне за неморално ама все пак бих избрал свестен купувач или ученик който иска да се измъкне от гадното даскало но простотия)
      8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
      bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
      [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от seslav Преглед на мнение
        Има много такива сайтове аи те ти помагат от няколко такива извадки правиш една четеш доста от тях и си взимаш изпита.Аз го практикувам аи доста мои връстници ама за разлика от тях вече знам повече такива сайтове а и без четене кка ще ни се развинти въображинието да спрехим както казва господина ми по литература.Иначе ако ме питате темите ми с които съм кандидаствал от 7-ми клас ако им намеря пазар ще ги продам без тази с която съм кандидаствал(макар че от една страна може да се сметне за неморално ама все пак бих избрал свестен купувач или ученик който иска да се измъкне от гадното даскало но простотия)
        Извинявай, но като ти гледам правописа, определено тези сайтове не са ти помогнали... а все пак и за теми по литература конкретно говориш . Май мнението ти го броим по-скоро за потвърждение на проблема.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ами да така се учи..учителката ни по БЕЛ ни кара да четем теми в интернет,да си вадим каквото ни хареса и после свързваме със записките,малко наши мисли..и готово!..

Коментар

Нищо странно не виждам. Просто са го направили малко по-модерно.

Преди 10-тина години, когато и аз бях ученик в техникума - имаше разни "Литературни анализи", и различни вестници и списания които пак се КУПУВАХА за да се четат теми и да се преписват на контролните и класните. Е, сега същото се прави по интернет - доста по-лесно за младежите и по-скъпо естествено.

Както винаги - някои деца имат дар слово и могат да си ги направят сами тези теми. Те си получават 6-ците. Но има и други на които просто литературата не им върви чак толкова (те може би са по-добри по други предмети). На тях им се налага да прочетат нечии чужди разсъждения, за да създадат свои такива (или направо да ги препишат)

Нищо ново под слънцето
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

По-скоро работата е в това, че учителите, ако не видят "шаблона", значи нИ става съчинението..
              Какви са т'ия работи да пишеш своето мнение?
              Как ще напишеш, например, че Елисавета не трябва да се "хваща" с Иво
              ("Крадецът на праскови") като общото мнение е че ТРЯБВА!
              Последно редактирано от cveti; 25-03-08, 15:22.
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                Извинявай, но като ти гледам правописа, определено тези сайтове не са ти помогнали... а все пак и за теми по литература конкретно говориш . Май мнението ти го броим по-скоро за потвърждение на проблема.
                Истината е че отдавна не съм писал на кирилица дори и не си пиша в скайп а в форума съм повече гост.Аи аз преброих към 5-6 грешки май,ама дори не пиша на word а копи и паст и после се преписва на карирани листи.
                8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
                bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
                [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Вие защо пък се учудвате се пак така е сто пъти по-лесно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X