Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нормално ли е това

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нормално ли е това

Активни потребители в момента: 96 (3 участници и 93 гости)

нормолно ли еq часът е 4, 12 минути , 3 потребители и 93 гости баси,,,, ало кибиците нали знаете , поне цигари да си имате
    Последно редактирано от Юли; 14-03-08, 03:23.
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

До: Нормално ли е това

Без паника
    Гостите са роботчета. На различните интернет търсачки. Обикалят сайта и нюхат ли нюхат.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Без паника
      Гостите са роботчета. На различните интернет търсачки. Обикалят сайта и нюхат ли нюхат.
      а ха, бе, да знам каква гад е , неможели да ми хванеш едно да го утрепем за назидание на другите
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        а ха, бе, да знам каква гад е , неможели да ми хванеш едно да го утрепем за назидание на другите
        Като го утепаш , искам кожата му да си ушия ямурлук!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
          Като го утепаш , искам кожата му да си ушия ямурлук!

А за един калпак дали ще остане.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            А за един калпак дали ще остане.
            Хах , ако я поопъна повечко може и да артиса и за един калпак...

Коментар

Отивам да пиша ЛС на RSS, че ще е добре да се покрие за известно време... Щото като гледам какво им се готви на горките роботчета .
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                Отивам да пиша ЛС на RSS, че ще е добре да се покрие за известно време... Щото като гледам какво им се готви на горките роботчета .
                Корупцияяя!!!

П.С. Хм , добре че идва лято , няма да ми трябват ямурлук и калпак...

Коментар

Не мога да разбера какво против имате роботчетата... Ето, например МЕЙЛЪР-ДЕМОНА. Толкова е хубаво да си пишеш с него! Винаги ти отговаря и то бързо!
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Не мога да разбера какво против имате роботчетата... Ето, например МЕЙЛЪР-ДЕМОНА. Толкова е хубаво да си пишеш с него! Винаги ти отговаря и то бързо!
                    Не ги обичам аз тез гадове! Много проблеми ми създават...

Коментар

Що, бре?! Нямаш си представа колко забавно е да седиш в кафето срещу офиса и да наблюдаваш колежката от колцентъра, която кибичи отпред и нервно си гледа часовника... защото МЕЙЛЪР-ДЕМОНА, с който се е заговорила и в крайна сметка я е поканил на обяд, така и не идва...

Коментар

Що, бре?! Нямаш си представа колко забавно е да седиш в кафето срещу офиса и да наблюдаваш колежката от колцентъра, която кибичи отпред и нервно си гледа часовника... защото МЕЙЛЪР-ДЕМОНА, с който се е заговорила и в крайна сметка я е поканил на обяд, така и не идва...
                        Е те това си го измисли, признай си!
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                          Е те това си го измисли, признай си!
                          Не съм ! Само забравих да кажа, че и сисадмина беше с мен на масата . Пък и не случайно знаехме какво точно й е писал за обяда МЕЙЛЪР-ДЕМОНА ... То както видиш някой да отговаря все по-настоятелно 4-5 пъти поред на автоматичния отговор... как да не се смилиш и да накараш демончето да почне да говори смислено .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X