Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гъзари ли са ендуристите?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гъзари ли са ендуристите?

Гъзар съм. И да искам не мога да го променя. и.
    Гъзар съм толкова че второто ми име стана Евгени, всички ми викат Гъзарят Евгени.
    Но не съм обикновенно дупе - аз съм гъзе с мерак да промени мотокроса. Да направя кросаджиите по-гъзарски, да им отворя очите. Искам целия мотокрос по-хубав за да стане като бялата стая в червило - всичко се върти около мен, но без да те пуска след 1 час.
    Искам мотокрос трасето да стане едно по-гъзарско място за спортуване. Искам всички кросаджийки да са чалга певици, а всички мъже да са прототипи на мутри от чалга клипове.
    Искам състезателите да са забавни като Слави Трифонов, докато чете в аутокюто. Искам състезателките да са умни и независими, като асистентката на Къци - Ивето.
    Искам мотокроса да е ВИП Брадър и да го дават 24 часа по определен канал,като разбира се преди това Сашка Васева да стане генерален директор на БНТ. Искам хората да пускат СМС-и за ендуристите, и да ги коментират с чат съобщения по мобилния си телефон. Искам ники кънчев и крум савов да ги коментират.
    Искам когато ендурист и кросаджия кажат нещо да чувам аплодисменти от публиката все едно гледам Приятели. Също да се чува публиката как подсвирква и аплодира всеки път като влезнат през вратата или се появяват за първи път през епизода.
    Искам вместо джанки, по дърветата да има ланци и то не обикновени ланци,а такива на който е закачено Верту на тях.И то Верту с Джи пи ес.
    Искам да съм единствения в целия свят, който има кросов мотор. Искам да бия чимбери на Травис Пастрана. Това ще бъде гъзарско.
    Искам да направя анимационен филм, в който аз да съм главния герой.
    Искам парламента да е дискотека, където вместо парламентарен контрол всеки петък гостува Стефан Евертс.
    Искам Ива Кх и Чинела да спечелат всички ендуру и мотокрос състезания и да кажат по време на церемонията по награждаването - посвещавам трофея на Евгени.
    Искам Ридо на Самоков да стане Шанс елиз 2. А метрото да стига до морето, по-бързо отколкото сега стига до Люлин.
    Искам да имам хазна като на чичо скрудж. Искам любимия супергерой на батман да е Евгени.
    Искам на новите модели кросови мотори да може да се качват и жени и то не какви да е жени , а наточени с ботушки над коленете завършващи с пухче и отпред изострени.С очила от тези , които покриват 3/4 от лицето и татуси на хълбока.
    Искам в новите кросови машини , в книжката с инструкциите да е подробно обяснено , че грозна жена на кросов мотор не се вози , а в книжките на австрийските КТМ да пише-"Найн уроди".
    Искам на визитната ми картичка да пише Евгени-кросаджия-играч.
    Искам в новите мотокрос машини да има шейна за касетофон ,от тези дето четат МПЗ и свети в 260 цвята когато е включен и само 64 когато не работи мотора.
    Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 03-03-08, 13:03.

Най-добрия ендурист на земята?

Това съм аз разбира се.
    Може да допускам правописни грешки, но на мен господ ми е писал 6.
    Някои хора ми правят забележки, че не ми се разчита ник-а.
    1. Чете се Збитсам.
    2. И какво като не ми се разчита-целия форум ме знае като свети Евгени-покровителя на ендурото, стожера на моткроса.

В момента си чата в канал гей и дразна би пичовете и позирам в сладур.ком. Оня ден си направих рег във ривамоделс.ком.

И какво като съм неграмотен. Това пречи ли ми да имам голяма висулка, да съм манекен, позьор, гении и да съм съвършен? Не нали. Сигурно си викате тоя си задава въпроси и сам си отговаря. Сам си отговарям, за да съм сигурен, че ще получа качествен отговор.

Оня ден бях с маска с мед на лицето и ми покапваше по клавиатурата и сега няколко копчета се натискат само с едно натискане. Държа да отбележа, че монитора ми е нов и е с марка сони 19''. Оплешивявам! Но няма да си търкам чесън в готиния череп-СМРЪДИ!

Имам патриархално мислене относно взаимоотношенията между мъжа и жената.

Току що излезнах от канал гей, защото много ми се включиха и ми пречат на писането тук.

Досега не съм свалил нито една жена-те мене ме свалят. Обичам да гледам Бай Ганьо, Митьо Пищова, Здравко Василев и Мариян Захариев от ББ-се едно себе си виждам в техните персонажи-особено на Калоянчев в Бай Ганьо. Влюбвал съм се 2 пъти-щастливо.

От 3 месеца имам бял косъм, който расте напред.Дори съм се подстригвал, ама пак си стои дори става все по-дълъг и гъст. Искам още поне 50 такива косъмчета. Една ми каза, че съм приличал на Травис Пастрана, само дето съм много по-млад. Най-много приличам на опасен чар.

Имам професионално изкривяване-винаги да се съмнявам в това, което казват хората, дори и като говора с макйа ми.

Любима телевизия- СКАТ. Един път дори си настроих всички канали на 32 инчовия телевизор да са на СКАТ. Най-често гледам- Колелото на късмета с Боби Цанков, Размисли и страсти, Гледна точка, Сите българи заедно(дори се обаждах един път, за да ми изпратят знаме), Атака с Волен Сидеров и др. Най-четените ми вестници са: ШОК, жълт ШОК, Папарак, Уикенд, Контра, Сензации.

От Понеделник започвам едно благородно начинание-висшия църковен клир на патриаршията да канонизира мен Збитсам за светец на мотокроса и датата 12 юли да бъде обявен ден на празненства и да има заря.

Зодия рак съм-най-добрата зодия. То всъщност зодиите са само две-рак и останалите.

В мотокроса единствено ми куцат скоците.Но за да правиш истински хубав скок,трябва да си толкова грозен,че земята да те отблъсква от себе си.

Аз съм учил Травис Пастрана и Нейт Адамс да скачат,обаче.Аз не скачам като тях по една единствена причина-рискувам да ми падне Верту-то за 5000 евро от джоба при скока.

Пилотирам Хонда ЦРФ-обикновено ми свършва горивото.Като казах гориво се сетих , че единствения път, когато имаш прекалено много гориво е когато мотора ти се запали.
    В момента работя по това да изравня броя на скачанията с броя на приземяванията.За сега безуспешно.
    В природата има една несправедливост-това че гравитацията е закон и не подлежи на обжалване.
    Във вечната битка между мотора ми и стълбовете-резултатът е 1000 на 0 за стълбовете.
    Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 03-03-08, 13:09.

Коментар

До: Гъзари ли са ендуристите?

А бе zbytsam имаш ли жълта книжка или с горните два поста искаш да кандидатстваш за неяИли може би се изживяваш като българския Томас Мор и това са първите ти две страници от ''Мото-Утопия''.Много спам има в тоя форум нещо или аз не съм в ред или......

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнение
        А бе zbytsam имаш ли жълта книжка или с горните два поста искаш да кандидатстваш за неяИли може би се изживяваш като българския Томас Мор и това са първите ти две страници от ''Мото-Утопия''.Много спам има в тоя форум нещо или аз не съм в ред или......
        Майтапче бе , приятелче,спокойно.
        Дай сега да не се усмихваме.Нали за тва е общи приказки?

Пък ако толкова е проблем темата -нямам нищо на против да ми изтрият темата.

Баце, усмихвай се и си щракай с пръсти - не мое все сериозно да се кара.

Коментар

Добре че се изяснихмеПък аз си помислих че Волен Сидеров се е намъкнал във форума

Коментар

Добре че се изяснихмеПък аз си помислих че Волен Сидеров се е намъкнал във форума
            Аз лично ще броя 500 кинта да вида Вучков на мотор.

Коментар

Светът е оцелял щото се е смял,и Марока отдавна си е с жълта книжка ,а аз съм с жълта джуниор !
              [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Първоначално публикуван от h1* Преглед на мнение
                Светът е оцелял щото се е смял,и Марока отдавна си е с жълта книжка ,а аз съм с жълта джуниор !
                Мерси , малко мароче за подкрепата!
                Ти си абсолщтен кандидат за жълта книжка и надявам се , както и аз-Горд с това.

Коментар

Първоначално публикуван от h1* Преглед на мнение
                  Не издържам - ще напиша едно СУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУППППППППППППППППППППППППППППППППЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮБББББББББББББББББОООООООООООООО

Коментар

хаха не се доказваи ;D
                    [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                      ..............................................
                      Имаш талант, ама обърни внимание на мотокроса!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                        Аз лично ще броя 500 кинта да вида Вучков на мотор.
                        познавам един и ще му дам офертата и мисля че за 500 кита , зат Вучков ще му качи и Албена Вулева
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Имаш талант, ама обърни внимание на мотокроса!
                          Не мога , баце.
                          Сега оформям нов спорт - плетиво.
                          За целта набирам хероинови наркомани-чче кой по-добре се справя с иглите от тях?

Коментар

Вчера ти похвалиха толкова много писателските способности, че чак ме доядя, че не мога да те чета в оргинал Само богатото ми въображение може да ме наведе на бегла представа какви бисери си изръсил преди редакцията Щом и Жоро си засрамил ... представям си
                            Много се забавлявам с тебе.. как ти ги ражда главата такива къдрави не знам
                            Следващия път обаче подобните ги пускай направо в този подфорум
                            DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                              Вчера ти похвалиха толкова много писателските способности, че чак ме доядя, че не мога да те чета в оргинал Само богатото ми въображение може да ме наведе на бегла представа какви бисери си изръсил преди редакцията Щом и Жоро си засрамил ... представям си
                              Много се забавлявам с тебе.. как ти ги ражда главата такива къдрави не знам
                              Следващия път обаче подобните ги пускай направо в този подфорум
                              да бе, верно, чак сега забелязах, че са на половина по-кратки =))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X