Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си спомним 94 година.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да си спомним 94 година.

Някой казват, че трябва да се гледа само напред. Но според мен трябва да се гледа и назад. И сега да си припомним едни от най-щастливите мигове, когато всички се чувствахме горди, че сме българи. http://www.youtube.com/watch?v=Ezha_jWZHd8
    http://www.youtube.com/watch?v=tRLLP1_ioug

До: Да си спомним 94 година.

аз не съм фен на фудбла , но тов което се случваше през онова време, никога немага да го забравя , но като гледам и никога няма да се повтори
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      аз не съм фен на фудбла , но тов което се случваше през онова време, никога немага да го забравя , но като гледам и никога няма да се повтори
      За съжаление и аз съм на твоето мнение а тръпката беше уал

Коментар

Като го гледах, ми тръгнаха сълзите, спомних си еуфорията, и чувството, че сме равни с най-добрите в света, и всички по среднощните "манифестации" вярвахме, че ще станем шампиони. Уви! Но се изкефих максимално, да благодарим на Kolonal!
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Като го гледах, ми тръгнаха сълзите, спомних си еуфорията, и чувството, че сме равни с най-добрите в света, и всички по среднощните "манифестации" вярвахме, че ще станем шампиони. Уви! Но се изкефих максимално, да благодарим на Kolonal!
          Е то това ще ни остане.СПОМЕНИ„СПОМЕНИ,и надежди за нещо.Но на дали ще имаме такъв отбор скоро,и тека да ни върже.
          Хубаво е иначе човек да се върне назад във времето и да се почуства горд че е Българин.Дано скоро пак ни накарат да се гордеем...............
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X