Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-здравата (най-трошливата) джипка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-здравата (най-трошливата) джипка!

Споделете колко и какви ремонти за колко и какви километри са ви се наложили и при какъв режим на каране. Кои са най-издържливите и най-дуракоустойчиви машини и съответно най-трошливите. Чета във форума за различни машини, които от 5-6 години не са дали никакви дефекти при тежка експлоатация, а чета и за такива, които се ремонтират по 2 пъти месечно при някакво смешно градско каране, та интересно ми е кои според вас са НАЙ-КОРАВИТЕ и НАЙ-Трошливите.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

До: Най-здравата (най-трошливата) джипка!

Пу съм първи.

За най-здрав джип естествено наградата отива за Уаза. Има един 40 годишен джип на който нищо не му е сменяно. даже и маслото. и още е здрав. Ама седи в един склад има няма 40 години......
    За най-трошлива джип ............ Уаз. Толкова се чупи, че не успявам да си купувам части .

На този въпрос няма сериозен отговор. само смях. Затова неко местния модератор го премести в Кошчето, щото след малко тук ще има кръв, черва и сополи.....
    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

При правилна експлоатация няма трошлив джип.
      Всеки модел си е силен в нещо - затова се преценява какво ти трябва преди покупката - после да си доволен от него.

Коментар

Има едни такива 4х4 машинки с двг. от ЗАЗ, не знам как им е абревиатурата, но са много смешни, а на тях къде им е силата?

П.П. Не мисля, че спамя темата т.к. въпроса е много общ.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

ЛуАЗ. Някой уж на майтап го беше казал - в това че са евтини - ползвали ги за еднократни
          Да, въпроса е общ. То затова и няма еднозначен отговор де.

Коментар

Първоначално публикуван от Upimen Преглед на мнение
            Споделете колко и какви ремонти за колко и какви километри са ви се наложили и при какъв режим на каране. Кои са най-издържливите и най-дуракоустойчиви машини и съответно най-трошливите. Чета във форума за различни машини, които от 5-6 години не са дали никакви дефекти при тежка експлоатация, а чета и за такива, които се ремонтират по 2 пъти месечно при някакво смешно градско каране, та интересно ми е кои според вас са НАЙ-КОРАВИТЕ и НАЙ-Трошливите.
            На кой му пука.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Има едни такива 4х4 машинки с двг. от ЗАЗ, не знам как им е абревиатурата, но са много смешни, а на тях къде им е силата?

П.П. Не мисля, че спамя темата т.к. въпроса е много общ.
              тежки колкото перце, скъпи колкото фафла и обичат да се къпят в реки морета и езера, допадат им и скоковете от високо =))

Коментар

Най-здравата - мойта, най-трошливата - па е мойта, що я карам - щот си е моя и си ме кефи!!!
                VITARA, SAMURAI
                FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                RENAULT ESPACE QUADRA
                ...и едно сивикче за града...

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
                  Най-здравата - мойта, най-трошливата - па е мойта, що я карам - щот си е моя и си ме кефи!!!
                  И я така, тия дни ще ти звънна
                  Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Абе за трошливата твърдо знам една марка и модел...ама си трая... Те тия собствениците като ме видят в тяхната тема и се стига до обсъждане на репутацията...Затова ще си трая
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да нямаш в пред вид едни ,,джинси'' ?
                      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                      0899187766

Коментар

Не, едни земеделски понятия...
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                          0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X