Споделете колко и какви ремонти за колко и какви километри са ви се наложили и при какъв режим на каране. Кои са най-издържливите и най-дуракоустойчиви машини и съответно най-трошливите. Чета във форума за различни машини, които от 5-6 години не са дали никакви дефекти при тежка експлоатация, а чета и за такива, които се ремонтират по 2 пъти месечно при някакво смешно градско каране, та интересно ми е кои според вас са НАЙ-КОРАВИТЕ и НАЙ-Трошливите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най-здравата (най-трошливата) джипка!
Свий
X
-
До: Най-здравата (най-трошливата) джипка!
Пу съм първи.
За най-здрав джип естествено наградата отива за Уаза. Има един 40 годишен джип на който нищо не му е сменяно. даже и маслото. и още е здрав.Ама седи в един склад има няма 40 години......
За най-трошлива джип ............ Уаз. Толкова се чупи, че не успявам да си купувам части.
На този въпрос няма сериозен отговор. само смях. Затова неко местния модератор го премести в Кошчето, щото след малко тук ще има кръв, черва и сополи.....Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
-
Има едни такива 4х4 машинки с двг. от ЗАЗ, не знам как им е абревиатурата, но са много смешни, а на тях къде им е силата?
П.П. Не мисля, че спамя темата т.к. въпроса е много общ.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Upimen Преглед на мнениеСподелете колко и какви ремонти за колко и какви километри са ви се наложили и при какъв режим на каране. Кои са най-издържливите и най-дуракоустойчиви машини и съответно най-трошливите. Чета във форума за различни машини, които от 5-6 години не са дали никакви дефекти при тежка експлоатация, а чета и за такива, които се ремонтират по 2 пъти месечно при някакво смешно градско каране, та интересно ми е кои според вас са НАЙ-КОРАВИТЕ и НАЙ-Трошливите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеИма едни такива 4х4 машинки с двг. от ЗАЗ, не знам как им е абревиатурата, но са много смешни, а на тях къде им е силата?
П.П. Не мисля, че спамя темата т.к. въпроса е много общ.
Коментар
-
Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнениеНай-здравата - мойта, най-трошливата - па е мойта, що я карам - щот си е моя и си ме кефи!!!, тия дни ще ти звънна
Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Абе за трошливата твърдо знам една марка и модел...ама си трая... Те тия собствениците като ме видят в тяхната тема и се стига до обсъждане на репутацията...Затова ще си траяВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не, едни земеделски понятия...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар