Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля споделете мнение за KIA CARNIVAL,модел 2000год

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля споделете мнение за KIA CARNIVAL,модел 2000год

Колеги, харесъл съм KIA CARNIVAL модел 2000г, и смятам да я купя за семеен автомобил.Цената в Германия е около 3000евро за автомобил пройзведен през 2000-20001г,автоматик,дизел 2.9TDI,всички екстри. Ако някой е ползвал такъв ван, или е имал вземане-даване с него - моля да сподели мнението си защото не мога да намеря информация за качеството им. Бихте могли да ме насочите и към автомобил подобен клас, ако смятате че КИА не е здрав! Моля помогнете ми с мнение!
    Благодаря ви!
    Последно редактирано от techdive; 13-02-08, 22:31.

До: Моля споделете мнение за KIA CARNIVAL,модел 2000год

Това е доста здраво конструирана машина.На отделно шаси е.По принцип я има и във вариянт 4х4,но рядко.Двигателя 2,9тди е достатъчно мощен и икономичен.Карал съм такава 3 дена.На приятел,който до ден днешен си я кара.Доста е ергономична.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
      Това е доста здраво конструирана машина.На отделно шаси е.По принцип я има и във вариянт 4х4,но рядко.Двигателя 2,9тди е достатъчно мощен и икономичен.Карал съм такава 3 дена.На приятел,който до ден днешен си я кара.Доста е ергономична.
      Много ти благодаря за отговора!Имам ти огромно доверие Все пак още мнения за нея ще са ми само от полза.Чакам отзиви

Коментар

Имам Киа Карнивал 1999 г 2.9 тд.
        Жена ми кара, от време на време и аз. Много сме доволни от количката. Вярно усещането е че караш Икарус, но пък колко коли сте виждали с три седалки отпред ?
        Двигателя е много здрав и доста мощен. Не сме имали проблеми с това и окачването освен обичайните смени. Проблеми прави ел. инсталацията. Задължително трябва да се прегледа от електричар. Друго слабо място е ръчната спирачка.
        А нещо важно- много е тежка колата ( близо 3 тона) и изисква навик за каране. Нашата дойде оборудвана с булбар. Има допълнителна печка за задните места. Абе жив автобус си е. Ходихме с нея на Беклемето 4 големи човека и две деца и не разбрахме , че сме пътували. Вътре има 6 пълноценни кресла и 3 по-малки седалки.
        Но е въпрос на вкус. Особена кола е.
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

3 тона???Мислех че е 2200кг...

Коментар

върти ми се в главата 2750 кг ама може и да греша. Но едно е сигурно- много тежи. Опитах се да сменя задна гума веднъж, прото не е истина как се огъна фабричния крик. Добре, че уазката беше наблизо.
            Между другото колата е много полулярна в Австралия. По принцип е произвеждана под името Kia Sedona.

Търсих и нета, ама намерих няколко противоречащи си данни за теглото. Когато мога, ще я закарам да я претеглят.
            Последно редактирано от Pursie; 14-02-08, 00:11.

Коментар

Има ли разлика между 99 и 00г ?
              SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение
                Има ли разлика между 99 и 00г ?
                Доколкото съм запознат няма!Но понеже искам да я купя пройзведена не по-късно от 2000г и за това дадох запитването.Аз имам и друга регистрация във форума......ама пусто - сивото ми вещество не е много...

Коментар

Паролата ли си забрави?

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                    Паролата ли си забрави?
                    И юзърнейма и паролата...не съм влизал от както си продадох мотора...на Събин старото синьо,кално Тенере

Коментар

Ще пратя снимки на моята просто за ориентиране...
                      Както се вижда от формата на номера- жена ми я е карала тази кола.
                      Прикачени файлове

Коментар

За този автомобил има много лоши отзиви в списание АВТО МОТОР СПОРТ спец. издание за употребяви автомобили за 2007.
                        Аз нямам никакви впечатления от Киа и никога не съм имал, но там дават пълна статистика на Декра за аварий и проблеми. Изводите за KIA CARNIVAL са много негативни.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          За този автомобил има много лоши отзиви в списание АВТО МОТОР СПОРТ спец. издание за употребяви автомобили за 2007.
                          Аз нямам никакви впечатления от Киа и никога не съм имал, но там дават пълна статистика на Декра за аварий и проблеми. Изводите за KIA CARNIVAL са много негативни.
                          да, ама за такива пари не може да се вземе нищо подобно... Европейските бусове са в пъти по-скъпи...
                          ако вземете кола на сравнително малко км и в добро състояние, ще се кара без проблем поне 2-3 години...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                            Ще пратя снимки на моята просто за ориентиране...
                            Както се вижда от формата на номера- жена ми я е карала тази кола.
                            Pursie, истинска красавица е твоята KIA!!!Страхотно изглежда!Скоро като купя моята ще те питам къде си слагал булбаровете от пред и от зад?Аз съм в София.
                            Впрочем търся човек да ми докара KIA от Западна Европа - там цените са доста по-ниски от тези в БГ. Или с автовоз, но не знам колко пари ще е с него...
                            GSM 0887842044- Владе

Коментар

Първоначално публикуван от techdive Преглед на мнение
                              Pursie, истинска красавица е твоята KIA!!!Страхотно изглежда!Скоро като купя моята ще те питам къде си слагал булбаровете от пред и от зад?Аз съм в София.
                              Впрочем търся човек да ми докара KIA от Западна Европа - там цените са доста по-ниски от тези в БГ. Или с автовоз, но не знам колко пари ще е с него...
                              GSM 0887842044- Владе
                              Колега, видях че имаш интерес към такъв тип автомобил.
                              Ние имаме нещо, което отговаря на изискванята ти.Не е КИА , но е Хюндай "Старекс".Има го като обява в "Купува -Продава".Ако имаш интерес, питай за повече инфо.
                              sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X