Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бас за €10 000 качи джип на 5-тия етаж на блок

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бас за €10 000 качи джип на 5-тия етаж на блок

32-годишният старозагорец Радомир Пепелов направи днес опит за рекорд на Гинес след бас с приятел за 10 хиляди евро.

More...

До: Бас за €10 000 качи джип на 5-тия етаж на блок

За това си има тема не разводнявай нещата

Коментар

Иване, почна и на компютрите да се караш. Не модератор, а стомана.

Иво

Коментар

Някой да е присъствал освен Жоро Хаджиев щото аз си трагнах не ми се гледаше пък и мн студено беше ...
        Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
        [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Ей са ще му скочи Кинекса - нали са приятели с робота
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Паи се да му натепем три червени точки и картон на тоя комп.

Коментар

Ей сега стана боя с робота. Първа Междучовешкороботна Битка (ПЖБ)...егати съкращението.

Коментар

Аз предлагам бан по IP
                (Интересно дали ще се срине целия форум, ако баннем негово си IP )
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                  Ей сега стана боя с робота. Първа Междучовешкороботна Битка (ПЖБ)...егати съкращението.

Верно - егати съкращението! Как реши, че "Ж"-то е най-характерният знак от "Междучовешкороботна"?!
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Абе а компутер може ли да псуваме и хулим, какво пише в правилата на форума Ако може да го почвам

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                      Верно - егати съкращението! Как реши, че "Ж"-то е най-характерният знак от "Междучовешкороботна"?!
                      Малииии верно. Ама я виж в колко часа съм писал. Дали най-вероятно не съм бил на неколко ракии?!!!! Пак горе-долу съм го докарал.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                        За това си има тема не разводнявай нещата
                        Вярно е, че има тема, но беше малко "скрита". И аз за една бройка да стана "разводнител".

Като видях в "Стандарт" страхотното упражнение, първо си рекох "Това трябва да се каже на колегите!". Второ си рекох: "Чакай, колегите няма как да не знаят". Трето, 15 минути търсих темата, която наистина е страхотна и горещо я препоръчвам на всички, които още не са я прочели. Тя е в подфорум "Клубни мероприятия" или нещо такова.

Обаче е озаглавена така, че при общ преглед се чете "Crazy job качва джип...". Хубаво, викаш си, нека качва... И продължаваш да преглеждаш темите. А заглавието на RSS е определено по-добро, веднага се заглеждаш. (В моята подготовка за разводняване, аз си бях намислил "С лебедка до покрива").

Нали сме медия, каквато дискусия вече върви в една друга тема. А повечето медии заглавието има значение.

Та не закачайте RSS. И нека пребъде човешко-роботската дружба!

Поздрави!
                        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Ама я виж в колко часа съм писал. Дали най-вероятно не съм бил на неколко ракии

Не се говори така! Казва се: Работата с компютър много уморява.
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от RSS Преглед на мнение
                            32-годишният старозагорец Радомир Пепелов направи днес опит за рекорд на Гинес след бас с приятел за 10 хиляди евро.

More...

за такива пари на покрива го качвам
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

как? на части?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X