Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се работник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се работник

Фирмата в която работя в гр. Варна, търси оператор-технолог. Ще произвежда козметика. Заплата чиста около 800 лв. за сега. Мъж със средно образование, 25-30 годишен. За предпочитане вече улегнал. Условията на труд са добри. Може да изкара спокойно до пенсия.
    Пиша и тук защото по борсите пращат само мушмороци дето искат пари ама да не работят. Може да имате познат подходящ човек.
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

До: Търси се работник

Здравейте!Влязох във вашият форум по повод коледната благотворителна акция до село Рабиша.Поздравявам ви за помоща,която сте оказали на тези деца!Приемам прекалено емоционално и лично такива акции,защото съм приемно семейство,взело дете от този дом.Поводът да ви пиша обаче е обявата за работник във Варна.Синът ми е там-млад човек завършил миналата година средното си образование.В момента работи в един клуб,но би искал да смени работата си.И аз както гаргата хвали гарджето си,ще го похваля,че не е мързелив,упорит е и решен да успее.Ще е удобно ли и как да се свърже с вас и сам да докаже качествата си? ceni4ka@abv.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X