Обява
Свий
Няма добавени обяви.
така ли е с мерцедесите
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: така ли е с мерцедесите
Първоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнениесъбира се съвсем нормално
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
-
Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнениена кое се присмивате че нещо неадекватни ми изглеждате
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеНе му забелязвай , човекът явно избива комплекси , ама по плоския начин.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнениеколкото такива като теб има толкова по-зле да виждаш някъде някой да се заяжда с някой питам хората какво имат пред вид да им обесним технически какъв проблем имат
и второ: ако ставаше въпрос за някакъв проблем, то темата щеше да бъде пусната в подходящия раздел, а не в мястото за спам...
още един път се извинявам че ме има в този форум и дразня някой велик модератор....
Коментар
-
Дали пък колегата не иска да каже/покаже/колко са "качествени"Мерцедесите,според мен е закачка.Ми то да беше всеки друг МБ разбирам да се е.аваш,ама точно с Г-класа.....
SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Горби , прощавай пич , ама не си прав. Така зададена темата си е направо провокативна , а не хумористична. Което освен скандал няма да донесе нищо добро. Не знам за тебе , ама на мен ми писна от гюрултии в последно време и нямам нужда от още една. В този форум всяка една марка се представя по достойнствата си без значение дали е Самурай , Фронтера или 80-ка и никой не се бъзика с една за сметка на друга. Няма нужда това да започва тепърва. За УАЗ-а няма да говоря - там си е цяла епопея , но и там такива плоски майтапи не са толерирани.
Ай със здраве...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеВ този форум всяка една марка се представя по достойнствата си без значение дали е Самурай , Фронтера или 80-ка и никой не се бъзика с една за сметка на друга. Няма нужда това да започва тепърва. За УАЗ-а няма да говоря - там си е цяла епопея , но и там такива плоски майтапи не са толерирани.
Ай със здраве...
Коментар
-
Абе нещо много сте се натопорчили в този форум! Пиенето ли ви е малко, друго ли...При нас, жените, поне е ясно кога сме нервни, а при вас - пред цикъл ли сте?Заради това, че някой си се сдъвкал с някой друг, бива ли целия форум "да ходим на пръсти"?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар