Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Ясен е. Първо се вижда че съм човек със силно проявен лош вкус и второ съм лъжец и клеветник
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Вече е друг, че много грешно тълкуване предизвиквал.
Костенурките си бяха най-яки.Всеки път се опитвах да разбера на къде се въртят, а и ми действаха приспивно(някой колега беше споделил, че с тях приспива детето си-е то и аз съм още дете-26г.)
Може да ги върна някога...като се поуталожат нещата.
E дано да е по-скоро
ПП Би ли превел новия подпис, защото с руския съм много скаран(виж ми годините-аха да го уча и "избухна Демокрацията"), няква тигрица "прави"едни работи в самолет-абе пълна каша
Последно редактирано от MiroSh; 24-01-08, 22:52.
Причина: ПГ
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за превода.Много се извинявам за невежеството, ама трябваше да уча английски, малко немски и руския изостана сериозно-за съжаление.А подписа е як -още се хиля(разбирам и контекста)
Кво стана с подписа бре - не мое секи ден да се напъвам да мислим! Давай в бъдеще с превод!
Некои хора се нервят от него та мир да има....
Коментар