Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пиянска съвест !!!!!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пиянска съвест !!!!!!!!

Пить надо меньше.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е, нищо не разбирате от съвременни технологии!!! На това му се вика телепортация. Захранваш телепортационния реактор с алкохол. И той те телепортира направо вкъщи. Технологията обаче е все още недоразвита. Поради това се наблюдават изкривявания във времево-пространствения континиум и разни очевидци твърдят, че са те виждали тук-там... Но това не е вярно!!!
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Джорджо,това в Обзор не се брои!На другия ден имахме спомени,и поради тази причина автоматично отпада от графата !!!!

Коментар

Бил съм се бил напил и съм се бил бил... и щял съм бил да е.а...

Туй минало свършено незапомнено време е много... смущаващо по-късно... А моят кум, гадта подла, ако усети, че някой не помни, такива после ги съчинява... да се завреш в кучия.... от срам. Радвай се, че не е имало някой такъв наоколо.
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Отспах си
            Благодаря за съчувствието. Към ФУЛ МАКС / три бири - две шкембета / засега няма да прибягвам.
            По скоро душ с протъркване на кожата.
            Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
            Абе.. срамно е ако си бил гол до певицата
            По скоро обратното
            Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
            не се притеснявай само не карай автомобил в това състояние.
            Автомобила го зарязах пред Народното Събрание " Опиянението прави силата "

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            СРАМ! Ииии.... коя е Райна.
            Добре се държи, културно момиче

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
            Ники хапни едно шкембе с бира да ти се оправи главата
            Към ФУЛ МАКС / три бири - две шкембета / засега няма да прибягвам.
            Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Не че знам коя е тази Райна, ама да попитам и аз... Как е Райна?
            Ники, аз тази работа я свърших в Обзор, след играта... с Жоро-капитана... с къв акъл, аз дето не кусвам алкохол, да седна да пия с капитан?!
            То и аз не пия редовно, затова пък се изтървам здраво. След 200 грама съм много ларж, пия всичко що ми сипят. Особено пък Jamesson.
            Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
            Абе... На всеки му се случва. Пак добре, че е била Райна, а не азис.
            Малии, представяш ли си да му бях целувал ръка на този, ужас
            Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Ник а ти сигурен ли си, че си проверил всичко по себеси
            Знаеш ли какво се случва на такива места
            Същото като в ОНКЛИНИК но безплатно

А и НАЙ- ККЛУБ е по добре отколкото ГЕЙ- КЛУБ

Майтап ...
            Не ме боли дупето а главата, и не устата а черепахата ))

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение

Само за чалгата не знам , но и нищо не мога да кажа . Случвало се и на мен ПОСЛЕ да ми разказват, че съм танцувал чалга. Трудно го преживях, но все пак го преживях!

Поздрави!
            Първо видях една ръка, която щракаше с пръсти, постепенно осъзнах, че това е моята ръка.....
            Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
            Е, нищо не разбирате от съвременни технологии!!! На това му се вика телепортация. Захранваш телепортационния реактор с алкохол. И той те телепортира направо вкъщи. Технологията обаче е все още недоразвита. Поради това се наблюдават изкривявания във времево-пространствения континиум и разни очевидци твърдят, че са те виждали тук-там... Но това не е вярно!!!
            Абе доста са си Вземни , тия извънземни, вземат якоо !!!!

НАМА ДА ПИЯ ПОВЕЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
            нито по-малко )))
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
              Снощи се напих ! Най лошото е , че се осъзнах в НАЙ КЛУБ , където танцувах чалга.
              Певицата беше Райна.
              Кой и защо ме е отвел там, не се знае !
              Срамувам се от себе си (((
              аз почвам сега , и изобщо няма да се срамувам като ида на чалга клуб , даже и у дома ще я доведа тая Раина , та и да посвири малко не само да пее
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Юли, ами... жена ти?! Тя май също е член на форума... Да не го отнесеш ей така, само заради... ъъъ... от любов към музиката...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                  аз почвам сега , и изобщо няма да се срамувам като ида на чалга клуб , даже и у дома ще я доведа тая Раина , та и да посвири малко не само да пее
                  Колеги, Райна си е много добре.Озвучавах я на един предизборен концерт и мацката си пее .Бяха двете с Гергана ама да си призная Райна повече ми хареса

ПП
                  Ники, ти пак добре че не си се освестил в някой "Травестит Бар" че тогава....неми се мисли
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    Снощи се напих ! Най лошото е , че се осъзнах в НАЙ КЛУБ , където танцувах чалга.
                    Певицата беше Райна.
                    Кой и защо ме е отвел там, не се знае !
                    Срамувам се от себе си (((
                    Ники, онзи ден ти се признах в почти любов. А сега ми чезне единственият прав ориентир в живота Как да я карам по-нататък

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X