Ми видех я и рекох да постна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Една конска сила и....
Свий
X
-
До: Една конска сила и....
това е нов модел на ИФАПървоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеМи видех я и рекох да постна.
нали?

Където Бирата, Там и Аз...
-
на мангалите ли така казвашПървоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнениеРоми колега,роми по европейски
,аз им казвам рОмънци 
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
За да балансиратПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеама, и вътре седът двама мангали

Коментар
-
добре де , днес Европа , а утре може и в америка , американци ли ще им казва меПървоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнениеНали сме в Европата вече
Коментар
-
И без това им викаме и индианци, тъй че и в америка ще си е същотоПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениедобре де , днес Европа , а утре може и в америка , американци ли ще им казва ме

Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
ама точно така си карат с тия каруци , колички ,и какволи още не , пък аз одзад стоя на пулу съидинител и се нервим, малиии,Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеИ без това им викаме и индианци, тъй че и в америка ще си е същото

ама верно си правят каквото искат , а аз си плащам , мамка им мангали
Коментар
-
Волен Сидеров ще ги оправи тяхПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеама точно така си карат с тия каруци , колички ,и какволи още не , пък аз одзад стоя на пулу съидинител и се нервим, малиии,
ама верно си правят каквото искат , а аз си плащам , мамка им мангали

Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
е па тооо сидеров е по голем мангалПървоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеВолен Сидеров ще ги оправи тях

тоопа вобще незнае какво иска
Коментар
-
Знае какво иска колега,всички хора на света искат две неща:пари и секс,света се върти около тези две неща,който и каквото и да ти говори
SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар