Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Творенията на Disem!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Творенията на Disem!

Ако имаш необходмото оборудване в колата - нема да се притесняваш! Още днеска си сложи една малка икона в колата /като тея дето ги има в повечето таксета/. За да си напълно обурудван ти требе и един букет. Тука има уловка обаче! За да си стилен, ти требе истински букет. Обаче увяхва! Треа се сменя на 2-3 дни Обаче това не е проблем за истинския фен! Може и по-универсален подход - изкуствен букет! Малко селяниика, ама ще свърши работа. Та да се върнем на въпроса. Като ти откажат спирачките препоръчително е да направиш квото там казват колегите. Ако няма ефект или мислиш че няма да се справиш, минаваш към вариант Б. Тук влиза в употреба обурудването, съхранявано на подходящо, леснодостъпно място. Процедурата е проста, специално разработена да не затруднява в екстремни ситуации. Две прости стъпки. Препоръчително е да се изършат в описания ред, но може и в обратен.
    1. Целуваш иконата и 2. Гушваш букета

До: Ако спирачките откажат, да се помолим....

Баси как ми фърлиха инструкциите в кошчето! Неблагодарни хора

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
      Баси как ми фърлиха инструкциите в кошчето! Неблагодарни хора
      Ха, Ха, щобе какво-му е на коша , тука може и без спирачки и чемшир имам , кво да ти разправям, абе кореком си е в контеинера
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

защото са религиозно нетолерантни :Р
        как да се спасят вярващите от други религии, ами атеистите - редактирай инструкцията до "Гушваш букета" и може да те реабилитират
        Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение
          защото са религиозно нетолерантни :Р
          как да се спасят вярващите от други религии, ами атеистите - редактирай инструкцията до "Гушваш букета" и може да те реабилитират
          как,как, с предварителна уговорка , аз съм се спазарил с моя господ , да не ме праща само в рая , защото там няма да видя нито един мои приятел
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Това тук е точно по вкуса ми хумор съчетаващ ирония и сарказъм много е готино и оригинално.Това ще се хареса най вече на жените според мен иначе в екстремни ситуации всичко е на късмет.
            8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
            bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
            [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

А на Мелмак просто ги мариноват с праскови.
              Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

АКО АЗ СЪМ НА МЯСТОТО НА Венцислав Петров--досега дасте гушнали букета от нашия форум......
                Въобще неса приятни такива подигравки---защото несе знае на кои как и какво щесе случи..........
                boko
                Jeeep---KIA
                https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение

АКО АЗ СЪМ НА МЯСТОТО НА Венцислав Петров--досега дасте гушнали букета от нашия форум......
                  Въобще неса приятни такива подигравки---защото несе знае на кои как и какво щесе случи..........
                  Бреййй , че си лошав бре! Ти разлика между хумор и подигравка правиш ли? От цялата тема най-смешен е твоят пост. Май страдаш от липса на хумор , май...

Коментар

Всеки си е на своето място.......

Включително и темата
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

освен букета иконата която може и календарче да е требе и свещ.малка лоена или някакво по стара използвана от кола.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                        освен букета иконата която може и календарче да е требе и свещ.малка лоена или някакво по стара използвана от кола.
                        А, свеща е за супер оборудваните!
                        Обаче в тоя форум маи имаме само един такъв отличник.

Коментар

и 1 чаша студена вода ( може и да не е светена )

Коментар

Ъ,я ги направете на списък да знам как да се оборудвам
                            поне докато се науча да карам на асвалт
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Казвай кой те дразни и веднага му давам БАН
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X