Акумулатора е български, Добрич. 60 А в отлично състояние. Плюса е от ляво като го гледаш с клемите обърнати към теб. Трябва ми същия или по-малък с десен плюс.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заменям акумулатор с ляв плюс за друг с десен
Свий
X
-
До: Заменям акумулатор с ляв плюс за друг с десен
Първоначално публикуван от disem Преглед на мнениеАкумулатора е български, Добрич. 60 А в отлично състояние. Плюса е от ляво като го гледаш с клемите обърнати към теб. Трябва ми същия или по-малък с десен плюс.
Купих от една бензиностанция комплект клеми (3 лв. мисля че бяха) отрязах си малко кабел от един стар електрожен(доста дебел, 20 - на см. дължина). Сложих го в нишата обратно и направих удължение с кабела и клемите към плюса. Минуса го вързах директно. Знам, че е не е много издържано, но работи така доста време и все пак е някакво решение.
Коментар
-
До: Заменям акумулатор с ляв плюс за друг с десен
Пепи,пусни малко офф топик и от мен,та по въпроса за акумулаторите:Вдигам капака на Терцела които не беше каран няколко дни и акумулатора на клемите и отстрани целия обксрежен/скреж/,също така и на клемите.Почти нямаше ток в него,съвсем леко.Та на какво се дължи това,и акумулатора дали е "чао"?SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар