Първоначално публикуван от turtey
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Всичко изобретено от руски изобретатели - на год раньше...
Свий
X
-
Всичко изобретено от руски изобретатели - на год раньше...
Тагове: Няма
-
От: Re: От: Re: От: Стари автомобили на служба
Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнениеЛека полека настигаш Гагича по % простотии в едно мнение.Всички са крали от любимия ти германски народ и британци и американци и руснаци,индустриалния шпионаж и изнасянето на цели заводи не са го измислили руснаците.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
От: Re: От: Re: От: Стари автомобили на служба
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКакви са двама и с какво са известни?
Коментар
-
От: Стари автомобили на служба
Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнениеАйнщаин също е евреин,но е известен като немски учен или аз се бъркам?Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАмерикански ?
Коментар
-
Няма нужда,колега.Когато спора е дали един учен е немски или американски спора не е ожесточен.Сакън да не кажеш че нещо е проектирано или създадено на изток от Урал,е тогава си загазил,такива неща е научно доказано във форума,че не съществуват.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнение.... че нещо е проектирано или създадено на изток от Урал....
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеАз там съм бил ! За вас не знам.И то 86год -вие си смятайте егенетата.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Re: От: Стари автомобили на служба
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеДобър ден
И защо бягаш от темата, ама защо те питам ти Гагич и Давц сте ми ясни.
През втората световна всички инженери ли са немци?
В този ред на мисли, изобретателят на гегата е българин.
Коментар
-
От: Re: От: Стари автомобили на служба
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеМоля те обясни ми какво общо имат двама руски физици с великата ЕНженЕрна немска мисъл в автомобилостроенето напоследък.
И защо бягаш от темата, ама защо те питам ти Гагич и Давц сте ми ясни.
През втората световна всички инженери ли са немци?
В този ред на мисли, изобретателят на гегата е българин.
Иначе не съм казал че всички са немци. Казал съм че няма руснаци. Което се проверява елементарно. Както че Лермонтов е шотландец.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Re: От: Re: От: Стари автомобили на служба
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКазал съм че няма руснаци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар