Гледам - ходят с едни микроскопични картинки по ноктите. Как го правят и с какво?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пичове, как се рисува маникюр?
Свий
X
-
До: Пичове, как се рисува маникюр?
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеГледам - ходят с едни микроскопични картинки по ноктите. Как го правят и с какво?по-красив ли ще станеш
или метро сексуален се казваше
Коментар
-
Стефане,
първо на коло маска и солариум. После маникюра
Може да видиш и тази тема :
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24185
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениена машина,като предварително се мажат ноктите с нещо като основа,и после се пъхат пръстите в машината,тя разпознава основата и рисува там,квот си си избрал предварително.
не съм си правил-чувал съм...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Хм. А безцветен лак има ли? Това чудо за колко време съхне?
Ш си праим жипа с графики на банкноти. Вече не ме кефи ЗДП, кат ше такова - да си зимат направо, и да не ме занимават. После ш ги пускам на скрита камера шушляците.
Не, с лепенки не може. Не могат да се направят.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениена машина,като предварително се мажат ноктите с нещо като основа,и после се пъхат пръстите в машината,тя разпознава основата и рисува там,квот си си избрал предварително.
не съм си правил-чувал съм...На следващата разходка, преди да тръгнем, първо ще проверяваме ноктите, пък после кой с какво оборудване е...
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Имам тука една руса комшийка, това и е работата, ела да гледаш какво правиВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеЧувал си ти!На следващата разходка, преди да тръгнем, първо ще проверяваме ноктите, пък после кой с какво оборудване е...
Коментар
-
Дай и луканка - може да се оправи ...
До тука имам да черпя Ива и Йори за инструмента. Дима да върви да преговаря с комшийката за оказване на технологична помощ. Пари няма, та ако иска много ще трябва да отеб...ме услугата.
Коментар
-
Не можеш отеб..а толкова, това не е по силите на сам човек, баш си е за рота трудоваци...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар