Тьрся джип с двигателче и дистанционо управление-ИГРАЧКА НО ИСТИНСКА. Ако някой има коментар да пише . Д НЕС СЬС синьми видяхме едни момчета да карат такьв и много ни изкефи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джип с дистанционо.
Свий
X
-
До: Джип с дистанционо.
Или някакав саит да си порьчам.Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнениеТьрся джип с двигателче и дистанционо управление-ИГРАЧКА НО ИСТИНСКА. Ако някой има коментар да пише . Д НЕС СЬС синьми видяхме едни момчета да карат такьв и много ни изкефи.
sigpic
-
Колко се изръси ако не е тайна? Аз също имам голямо желание за един Savage от новите, около 800лв е май в магазина. Отделно трябват запалки, дистанционно от по-добрите ако искаш да го контролираш качествено и така нататък. Мисля, че с 1500лв може да се стартира прилично.. !Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнениеКупих си голяма зарибявка е.
Коментар
-
Честито.Ще дадеш ли да го покарам.Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнениеКупих си голяма зарибявка е.
Коментар
-
1300 лв за единия комплект с всичко и горивото е в цената но си засложава сега почти не мъча голямия джип тормозим малките и ни излиза по ефтино.Първоначално публикуван от petar ivanov Преглед на мнениеКолко се изръси ако не е тайна? Аз също имам голямо желание за един Savage от новите, около 800лв е май в магазина. Отделно трябват запалки, дистанционно от по-добрите ако искаш да го контролираш качествено и така нататък. Мисля, че с 1500лв може да се стартира прилично.. !
sigpic
Коментар
-
....Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнениеЕто малко видео от тук http://www.vbox7.com/play:26bc6373
без коментар, а сега заведи малкия на яз.Белмекен както е замръзнал....площадка супер и снега от страни и той е само за каране.
Снимай ги от близо какво е RC/управлението/ GRAUPNER-2,4GHz....ееех
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар