Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отвратителни условия в коридорчето към МВР-София при издаване на паспорти...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отвратителни условия в коридорчето към МВР-София при издаване на паспорти...

Май за първи път създавам тема в този подраздел Спам, стана дума за преиздаване на червения ми паспорт, решавам днес да отида до МВР-София, отивам аз и какво да видя, същото мизерно тъмно и без нито едно прозорче коридорче, широко не повече от метър и нещо и куп изнервени хора отвън на жегата, казвам си нищо ново отпреди 10 години когато идвах за новите лични карти, влизам си аз да изтегля номерче и каква бе изненадата ми, като разбрах че изобщо нямат даже и електронното табло с номера по ред на чакане от гражданите, останах безмълвен и питам аз кои как и кога влизат, ми те една полицайка излизала от време на време и казвала - еди колко си човека за взимане на документи, а вече кои са дошли по-рано и кои са на ред пълна каша...

Знам че по държавните институции е така но поне имат електронни табла с номерче, поне си имаш сигурен ред и си чакаш навън докато си наближи твоя номер и си влизаш спокойно.

Толкова ли за 10 години не можаха да им монтират електронно табло с автомат за номерче.

Ядосах се от мудността на обслужването, както са казали хората, времето е пари и им теглих една майна

п.с. Ей, няма да се оправим никога, ще си останем бананова република.

Благодаря че прочетохте темата ми, имах нужда да споделя възмущението си от мизерните им условия и то в МВР-София, забележете.

п.с. В коридорчето има бюра още от комунистическо време, какво ли се учудвам, мизерна държава...
    Последно редактирано от Еделвайс; 30-08-18, 12:26. Причина: пояснение

От: Отвратителни условия в коридорчето към МВР-София при издаване на паспорти...

Прав си да се възмущаваш! И въпреки да изглежда на пръв поглед че е безсмилено да го напишеш все пак е добре че го направи! Капка по капка....
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

От: Отвратителни условия в коридорчето към МВР-София при издаване на паспорти...

Да ме питат после с кой паспорт и ЗАЩО точно с него пътувам.........мамицата им
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Това е за да се покаже на евентуалните емигранти каква мизерия е в прогнилия запад
        What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
          Май за първи път създавам тема в този подраздел Спам, стана дума за преиздаване на червения ми паспорт, решавам днес да отида до МВР-София, .....
          И къде се намира това МВР-София ?

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
            Тъмно коридорче, стари бюра от соца... някое РПУ ще да е.
            То СофЯта гоуемо село, едно МеФеРе му стига?
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Залагам на Младостите,бира залагам,че нещо в залозите не ми върви.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Гео Милев в близост до обръщалото на рейсовете с номера 1,2,3, 5...

На снимката е вратата и вътре в дясно тъмното коридорче:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12.jpg
Прегледи:1
Размер:138.9 КБ
ID:5797440

Коментар

Това не е "МВР-София" а паспортна служба на 01-во РПУ. Сградата е на община Слатина.И ако те е страх от таласъми в това тъмно и тясно коридорче не към МВР а към общината се жали.

Коментар

Това не е "МВР-София" а паспортна служба на 01-во РПУ. Сградата е на община Слатина.И ако те е страх от таласъми в това тъмно и тясно коридорче не към МВР а към общината се жали.
                    Това 01-во РПУ да не е част от общината? Или от МВР?

Щото ей го нашето първо РПУ в собствена сграда. Вътре е същата тъга и скръб, а на тротоара за пешеходци колите на милиционерите са паркирани така

пп Впрочем решетките на първия етаж винаги са ме разсмивали като мина от там - пазят се от крадци,вероятно
                    Последно редактирано от сто; 01-09-18, 21:33.

Коментар

пп Впрочем решетките на първия етаж винаги са ме разсмивали като мина от там - пазят се от крадци,вероятно[/QUOTE]
                      Преди доста години,бяха обрали едно РПУ в Бургас.Малко след това имаше пожар в пожарната...Да се смееш ли,да плачеш ли

Коментар

Нормална сграда от късния социализъм . Не е проблем сградата трябва да се отстранят предпоставките за висенето за някаква от задължителните "услуги" които ни оказва държавната администрация .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                          ....Ядосах се от мудността на обслужването, както са казали хората, времето е пари и им теглих една майна ...
                          Това е разковничето. Ядосала те е мудността. )
                          В почти същата обстановка в паспортната служба на Второ районно, отне ми 4-5 мин. попълването и подаването на документите, а като дойде срокът за получаване на паспорта - около 2 мин. Нито съм обърнала внимание на бюрата и коридора, нито нищо.
                          И обратно - щях да се ядосам на мудността, дори обстановката да беше прекрасна.
                          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Хъм... Или съм късметлия или автора е карък. Точно на показаното място, не съм губил повече от 15 минути, в които влизат намирането на нужния кабинет/гише, попълване на документи и плащане на държавна такса (на място, в брой). За сравнение, в Люлин съм чакал над половин час, а в ЦУ (на мара луиза, между Лъвов Мости и джамията) може човек и половин ден да утрепе.

Коментар

За завиждане си или пък аз съм карък!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X