Май за първи път създавам тема в този подраздел Спам, стана дума за преиздаване на червения ми паспорт, решавам днес да отида до МВР-София, отивам аз и какво да видя, същото мизерно тъмно и без нито едно прозорче коридорче, широко не повече от метър и нещо и куп изнервени хора отвън на жегата, казвам си нищо ново отпреди 10 години когато идвах за новите лични карти, влизам си аз да изтегля номерче и каква бе изненадата ми, като разбрах че изобщо нямат даже и електронното табло с номера по ред на чакане от гражданите, останах безмълвен и питам аз кои как и кога влизат, ми те една полицайка излизала от време на време и казвала - еди колко си човека за взимане на документи, а вече кои са дошли по-рано и кои са на ред пълна каша...
Знам че по държавните институции е така но поне имат електронни табла с номерче, поне си имаш сигурен ред и си чакаш навън докато си наближи твоя номер и си влизаш спокойно.
Толкова ли за 10 години не можаха да им монтират електронно табло с автомат за номерче.
Ядосах се от мудността на обслужването, както са казали хората, времето е пари и им теглих една майна
п.с. Ей, няма да се оправим никога, ще си останем бананова република.
Благодаря че прочетохте темата ми, имах нужда да споделя възмущението си от мизерните им условия и то в МВР-София, забележете.
п.с. В коридорчето има бюра още от комунистическо време, какво ли се учудвам, мизерна държава...
Знам че по държавните институции е така но поне имат електронни табла с номерче, поне си имаш сигурен ред и си чакаш навън докато си наближи твоя номер и си влизаш спокойно.
Толкова ли за 10 години не можаха да им монтират електронно табло с автомат за номерче.
Ядосах се от мудността на обслужването, както са казали хората, времето е пари и им теглих една майна

п.с. Ей, няма да се оправим никога, ще си останем бананова република.
Благодаря че прочетохте темата ми, имах нужда да споделя възмущението си от мизерните им условия и то в МВР-София, забележете.
п.с. В коридорчето има бюра още от комунистическо време, какво ли се учудвам, мизерна държава...
Коментар