Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Създаване на новинарски сайт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Създаване на новинарски сайт

Добър ден! С мои братовчеди ни хрумна да правим новинарски сайт и да инвестираме в него. Искаме да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием хора, които ще ни помагат за част от нещата. Възникнаха няколко въпроса, които ни интересуват:
    1. Кой вариант е по-добър - да вземем нов домейн или стар. Разгледах доста и много хора ми казаха да закупя стар, защото по-бързо ще може да се позиционира в търсачките. Ако това е вярно, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
    2. Необходим ни е линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да има ефект. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
    3. Някъде четох и за така наречените спомагателни блогове. Актуално ли е все още това, защото видях, че повечето имат различно мнение по този казус. Аз лично бих тествал, за да видя какъв ефект ще мога да постигна. Отново трябва да питам как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.

От: Създаване на новинарски сайт

Имаме тук някаква епидемия от хора, които искат някой да им измисли бизнеса.

Коментар

От друг форум:

Привет! С мои братовчеди имаме идея да правим сайт за компютри и да инвестираме в него. Целта ни е да го разпространим възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием хора, които ще ни помагат за някои неща. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
      1. Кой вариант е по-добър - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и много хора ми казаха да закупя такъв с история, защото по-лесно ще може да се класира в търсещите машини. Ако това е вярно, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
      2. Трябва ни линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
      3. В Интернет четох и за така наречените сателитни мрежи. Актуално ли е все още това, защото видях, че всички имат различно мнение по този казус. Аз лично бих тествал, за да видя какви резултати ще мога да получа. Тук отново стои въпроса как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.
      И от още по-друг форум:

Привет! Здравейте! С мои приятели сме решили да правим уеб сайт за футбол и прогнози и да инвестираме в него. Целта ни е да го популяризираме възможно най-много, за да стане известен. Намерили сме и екип, който ще ни помага за някои неща. Възникнаха няколко въпроса, на които търсим отговори:
      1. Как е по-добре - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ми казаха да закупя такъв с история, защото по-лесно ще може да се класира в търсещите машини. Ако е така, от къде мога да го взема и какви пари горе-долу ще струва?
      2. Трябва ни линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко време трябва да инвестирам, за да има ефект. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
      3. Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Актуално ли е все още това, защото видях, че всички имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих рискувал, за да видя какъв ефект ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.
      Само не хващам идеята.
      What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Охоо, и у пчелари форума от преди 5 дена :

Добър ден! С мои братовчеди сме решили да правим сайт и да вложим в него. Искаме да го популяризираме възможно най-много, за да стане известен. Успяхме да открием екип, който ще ни помага за част от нещата. Възникнаха няколко въпроса, на които търсим отговори:1. Кой вариант е по-добър - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ме съветват да закупя стар, защото по-лесно ще може да се класира в търсачките. Ако това е вярно, от къде мога да купя и каква ще е неговата цена?2. Интересува ме линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.3. Някъде четох и за така наречените спомагателни блогове. Актуално ли е все още това, защото видях, че всички имат различно мнение по този казус. Аз лично бих рискувал, за да видя какъв ефект ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.

Ама там ще да е некой от братчедите, щото е с регистрация преди година.

Коментар

Този първия дето съм го пуснал от другия форум е с регистрация от декември 2015-та. Все по-любопитно става Цели се да излязат много резултати при търсене в гугъл ли, що ли...
          What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

А името едно и също ли е? Че не ми се рови из други форуми сега.

Коментар

Не, различни се ползват в различните форуми. Тук таме съвпадат.

Коментар

Различни имена....
                И тук (ако трябва IP - пишете ми ЛС) : https://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=10&t=34337
                Или пък тук: https://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=134424
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Чак пък. Трием и както дойде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X