Ако е нещо толкова важно, напиши тук с кой искаш да се свържеш, повечето хора във форума се познават и все някой ще му има данните или си остави телефона и кой искаш да ти се обади. Иначе защо не можеш да получаваш лични с малко публикаций е писано неведнъж.
Здравейте колеги,
от доста време съм регистриран тук във форума, обаче имам една специфична неяснота, граничеща с абсурда.
При положение, че не използвам ничия препоръка и не ползвам правото да заплатя абонамент или там каквото е, с оглед търговска цел, много ми е любопитно какмога да понапредна, така защото, понякога да мога да споделям с някого, било от скромния ми опит или друго.
Лично аз съм противник на спаменето или заядливите подмятания, но правилата ми изглеждат леко абсурдни, при положение, че просто няма начин да споделям, освен да си чета кротко...
Ще съм благодарен за ценни съвети относно напредването в йерархията ви.
Последно редактирано от cveti; 03-04-09, 11:06.
Причина: линк
Здравейте колеги,
от доста време съм регистриран тук във форума, обаче имам една специфична неяснота, граничеща с абсурда.
При положение, че не използвам ничия препоръка и не ползвам правото да заплатя абонамент или там каквото е, с оглед търговска цел, много ми е любопитно какмога да понапредна, така защото, понякога да мога да споделям с някого, било от скромния ми опит или друго.
Лично аз съм противник на спаменето или заядливите подмятания, но правилата ми изглеждат леко абсурдни, при положение, че просто няма начин да споделям, освен да си чета кротко...
Ще съм благодарен за ценни съвети относно напредването в йерархията ви.
Можете съвсем спокойно да обменяте опит във форума, само че първите ви 20 поста ще биват преглеждани от модератор преди да се появят във форума. Няма такова нещо като плащане на абонамент. Може да си платите, за да станете Търговски партньор, но това ви трябва само в случай, че искате да развивате търговска дейност тук.
Коментар