Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лично съобщение (ЛС) как???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• лично съобщение (ЛС) как???

как да пратя ЛС мн ми е важно а нз от къде търся ама .....

До: лично съобщение (ЛС) как???

Колега ДОБРЕ ДОШЪЛ тук!

Мисля още малко трябва да почакаш и да натрупаш още мъничко мнения за да ти бъде активирана услугата ЛС

Много поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

това ли било и колко е минимума

Коментар

Ако е нещо толкова важно, напиши тук с кой искаш да се свържеш, повечето хора във форума се познават и все някой ще му има данните или си остави телефона и кой искаш да ти се обади. Иначе защо не можеш да получаваш лични с малко публикаций е писано неведнъж.

Коментар

Първоначално публикуван от petyr`ivanov`atv`maniq Преглед на мнение
          това ли било и колко е минимума
          здрасти колега , то маиче и това дето пишеш няма да ти излиза веднага ,
          но като напишеш няколко пъти ще се оравят нещата ,

да ти кажа аз съм доста куц с тези техника но ще ти обясни някои дето по разбира
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Здравейте колеги,
            от доста време съм регистриран тук във форума, обаче имам една специфична неяснота, граничеща с абсурда.
            При положение, че не използвам ничия препоръка и не ползвам правото да заплатя абонамент или там каквото е, с оглед търговска цел, много ми е любопитно какмога да понапредна, така защото, понякога да мога да споделям с някого, било от скромния ми опит или друго.
            Лично аз съм противник на спаменето или заядливите подмятания, но правилата ми изглеждат леко абсурдни, при положение, че просто няма начин да споделям, освен да си чета кротко...
            Ще съм благодарен за ценни съвети относно напредването в йерархията ви.
            Последно редактирано от cveti; 03-04-09, 11:06. Причина: линк

Коментар

Първоначално публикуван от gonzo-garage Преглед на мнение
              Здравейте колеги,
              от доста време съм регистриран тук във форума, обаче имам една специфична неяснота, граничеща с абсурда.
              При положение, че не използвам ничия препоръка и не ползвам правото да заплатя абонамент или там каквото е, с оглед търговска цел, много ми е любопитно какмога да понапредна, така защото, понякога да мога да споделям с някого, било от скромния ми опит или друго.
              Лично аз съм противник на спаменето или заядливите подмятания, но правилата ми изглеждат леко абсурдни, при положение, че просто няма начин да споделям, освен да си чета кротко...
              Ще съм благодарен за ценни съвети относно напредването в йерархията ви.
              Можете съвсем спокойно да обменяте опит във форума, само че първите ви 20 поста ще биват преглеждани от модератор преди да се появят във форума. Няма такова нещо като плащане на абонамент. Може да си платите, за да станете Търговски партньор, но това ви трябва само в случай, че искате да развивате търговска дейност тук.

Линкът, който бяхте написали в този пост изтрих, тьй като е непозволена реклама! Моля, да прочетете правилата и да ги спазвате!
              Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!

Участие в портала с търговска цел
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X