И аз се почнах. Наздраве !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 5
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Наздраве и от мен.
Днес шефа ме накара да направя един регулируем по височина крак за пръскачката,ч е е много зор да я всигаме с джека, да подлагаме трупчета, абе гадно. А сега с крака стана супер.
После ме кара да ходя да заравнявам един черен път по лойто ходим на нивите.
Добри колеги го минали с дисковата брана да го подравнят, ама останали малко дупки и бабуни, та ходих с една лопата да ги доизравня. Поуморих се, ама няма как.
После сменяхме накладки на новата придобивка на лапето-Тойота Авенсис, онзи ден я купи. Цялото семейство сме заборчляли към една банка, ако рекат-могат да ни оставят на улицата. Добре, че банкера е комшия и е разбран.
ПОосле ходих да зареждам нафта, че сега е 1,39, очаквам скоро да се покачи, зер транспорта тръгна, колите и те...
Ама сега вече шефа ме остави на мира, и аз веднага седнах на бира.
Значи наздраве на бара.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Не може бе.
Първо-нямам толкова пари.
Второ-счети ще откачи, нямал съм право да зареждам повече гориво от колкото събират резервоарите на машините които съм регистрирал пред НАП. То може де, ама търябва да имам регистриран, лицензиран, парагравиран, с подписс и печат, прошнурован и прономерован съд за съхранение на гориво. А нямам.
Трето-в легена ЗиЛа ще го разлея докато се прибера.
Ама майната му, ще зарееждам по малко, перез няколко дни, дано да не се вдигне скоро цената. Ще изписваме нафтата, че съм пръскал, окопавал... Като направя договора за Ленчето-имам още 700 литра резервоар, мога да ида на бензиностанцията с кубиков бидон.
Ама то и пари трябват, не само съдина...
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеМи айде бе отче , аз вече минавам на сладолед...наздраве
Наздраве!
RAV 4
F650GS
Коментар
-
Наздраве.
Ежте си сардоледа, аз си имам роле Трапезица.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар