И от мен добро.
След малко отивам да взема здно 30 кг прасенце, заклано, очистено, трябва само да си го разфасовам.
Че довечера сме на мини банкетче вкъщи, с лапетата и приятелките им. НАй-тесен кръг.
Беше замислено веднага след приключване на жътвата, ама кой бил втора смяна, кой нещо друго, та чак сега.
За сведение-прасенцето няма да е печено цяло, по-безвкусно месо не съм ял.
Ще бъде нарязано на порции, в тава с малко бира, сол, черен пипер, завито с фолио, и в печката.
Отсега виждам как съм преял довечера...
И от мен добро.
След малко отивам да взема здно 30 кг прасенце, заклано, очистено, трябва само да си го разфасовам.
Че довечера сме на мини банкетче вкъщи, с лапетата и приятелките им. НАй-тесен кръг.
Беше замислено веднага след приключване на жътвата, ама кой бил втора смяна, кой нещо друго, та чак сега.
За сведение-прасенцето няма да е печено цяло, по-безвкусно месо не съм ял.
Ще бъде нарязано на порции, в тава с малко бира, сол, черен пипер, завито с фолио, и в печката.
Отсега виждам как съм преял довечера...
Ама засега на кафе.
Преди години с колегите пекохме 8 кг прасенце / цяло / завито във тесто. По вкусно нещо не съм ял ...наздраве с бирка от лозето
Коментар