За първото състезание в Сливен вече си бях направил хладилна кутия от фибран, ама тя беше нехерметична. Демек-ако сложа лед в нея-като се разтопи водата ще изтече.
И само като си представих как в една пластмасова хладилна чанта във водата от леда плуват нестопени още ледчета, а отдолу е пълно с кенчета бира, също и като си представих температурта на току-що извадената бира от там-изобщо не се колебах, а направо си купих една такава пластмасова хуйовина.
Хуйовина, щото работи само докато има лед, после си става обикновен пластмасов сандък с двойни стени.
Ама кенче в смес от вода и лед си е направо запленяваща гледка.
...И само като си представих как в една пластмасова хладилна чанта във водата от леда плуват нестопени още ледчета, а отдолу е пълно с кенчета бира, също и като си представих температурта на току-що извадената бира от там-изобщо не се колебах, а направо си купих една такава пластмасова хуйовина.
Хуйовина, щото работи само докато има лед, после си става обикновен пластмасов сандък с двойни стени...
Наздраве ти.
САмо да ти кажа, че щом има дупка е путкендия, а не хуйовина Питай ме отде знам
На ребри от чумави прасета и водкен
Наздраве!
За първото състезание в Сливен вече си бях направил хладилна кутия от фибран, ама тя беше нехерметична. Демек-ако сложа лед в нея-като се разтопи водата ще изтече.
И само като си представих как в една пластмасова хладилна чанта във водата от леда плуват нестопени още ледчета, а отдолу е пълно с кенчета бира, също и като си представих температурта на току-що извадената бира от там-изобщо не се колебах, а направо си купих една такава пластмасова хуйовина.
Хуйовина, щото работи само докато има лед, после си става обикновен пластмасов сандък с двойни стени.
Ама кенче в смес от вода и лед си е направо запленяваща гледка.
Коментар