Наздраве!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар Наздраве 5

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

- Кръчмата пак отвори, маймуници се не видят, у менюто има ”какво ново” , начи мое да пиям кайве, че имам работа още по тарпанента на синковеца- разни лайсняни прагчета, перверзий (таквоз- первази де) щорички и прочие времезаемащи дейности.
 Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
 Коментар
- 

Дедо, тоя бутон дето му се зарадва не е като предишния ...демек не върши работа...наздраве с биркаПървоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение- Кръчмата пак отвори, маймуници се не видят, у менюто има ”какво ново” , начи мое да пиям кайве, че имам работа още по тарпанента на синковеца- разни лайсняни прагчета, перверзий (таквоз- первази де) щорички и прочие времезаемащи дейности.

На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Кафе!
 Днес пак отскочих до пресевните с брата този път.
 Той беше рибохващеца днес. Един едър кефал между 800 и 1000гр., едно щукле като моето на попер и една бабанка между 4 и 5 кг на слайдер която за съжаление не можахме да извадим. Замина си със слайдера.
 Рапорт даден!

Последно редактирано от gabocvet; 02-11-19, 18:37.За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два Последно редактирано от gabocvet; 02-11-19, 18:37.За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
 0878 79 20 61 Борис
 Коментар
- 

Хайде и аз да се появя! Не съм ви напуснала, но много неща ми се струпаха за кратко време и ви четях, но нямах време и възможност да пиша, сега вече имам време, цялото време си е за мен, но... мама я няма, загубихме я след двугодишна борба с тежка форма на Алцхаймер!
 Та, вече имам време, незнам от две години ми се струпаха толкова лоши неща, че започвам да си мисля къде сгреших - в момента съм със счупено рамо.
 Дедо Коко та това е кратък отчет какво правя! 
 Наздраве с една сангрия!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

...наздраве с бирка
...наздраве с бирка

Коментар