Донаторих, а утре ще сея. Нивата дето беше нещастната рапица(нейната мръсна мамица) още с първата обработка се обработи почти перфектно, и утре ще я засея. А в петък прогнозата е за дъжд, ако го затисне отгоре ще стане супер.
Донаторих, а утре ще сея. Нивата дето беше нещастната рапица(нейната мръсна мамица) още с първата обработка се обработи почти перфектно, и утре ще я засея. А в петък прогнозата е за дъжд, ако го затисне отгоре ще стане супер.
Биричка, наздраве.
Абе...мани ги тия трактори , кажи за внука ...наздраве
Кво да каже, сегиш ще го фане депресия, че е одъртел, ще спре да плюска и да пие бира и ще стане 75 оки .... и ще го налазят младите баби и старите мОми
Кво да каже, сегиш ще го фане депресия, че е одъртел, ще спре да плюска и да пие бира и ще стане 75 оки .... и ще го налазят младите баби и старите мОми
Кольо, а лапето к'во правѝ през т'ва време бе, майна?
Наздраве!
Едното лапе, дето му е работник, сигурно е в отпуск по бащинство, а другото лапе, дето му е внук, крои планове как да скъса нервите на мама и тате в най-близко време
Лапето(моето) си гледа задълженията и всеки ден ходи до болницата да носи разни неща. А следобед-при мен да бачка. Нищо, че вече не ми е работник, твърде бързо приключи тази история. Не,ч е не работи пак, но официално е безработен, съкратих го за да намаля малко месечните разходи. А това,ч е няма осигуровки не е голяма драма, има си причини за това. А и ще е временно-ще ми трябва да помага докато засея, а после го натирвам да си търси работа. Пък аз ще се оправям с трактора сам. Няма как, при лоша финансова година се налага да си изпънеш вратните жили и да теглиш...
Пък най-малкия е като всяко бебе на 2 дни-прекарва бебешката жълтеница, пикае в гащите, суче и иска да го носят.
Нищо необичано.
Има голяма вероятност в петък да ги изпишат, и да се приберат вкъщи.
Тогава дядо може да пусна малко... От кеф.
Коментар