Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 5
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар Наздраве 5
[QUOTE=gabocvet;3478258]Музовир, не познаслагам си едро рибе, ма може и да си сака железо. Там съм пълен пас! Ма може да се примоля на Колето да ми разпробие някоя и друга лъжица и да спретна някоя голяма клатушка
[QUOTE]
Искай от Колето некой малък диск от брана- чух че ставали страхотни клатушки, като го излъскаш...
Назкайве от Вива...Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеИскай от Колето некой малък диск от брана- чух че ставали страхотни клатушки, като го излъскаш...
Назкайве от Вива...ще го излъскам ще го изпеча, ама как ще го хвърлям, те тук ме хвана на къс пас
За тролинг може и да стане! Сега и параход ще трябва да купувам!
Наздраве, рикики!За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Днес жънах най-силната нива, дерто и наляга житото. Беше кошмар, и още не е приключил. 80% от растенията са на 5-10 см от земята, и без специални приспособления ня хедера(повдигачи) не може изобщо да се жъне.
Имах няколко, купих още няколко, та на хедера са 8 повдигача от 9 марки. Едните са откровени боклуци, и се огъват на втория декар.
Обаче има два оригинални на Клаас, и с тях никакъв проблем, просто забравяш, че са там.
Не можах да я довърша нивата, та след дъжда пак ще има мъки, но така е то, който тори много...
Наздраве с пиринско и свинско с картофи.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар