Пък Пламен днес ми отказа...
Не, че съвсем, но ме отложи за другия век...
Айде наздраве докато не съм допил бирата.
Ти верно си карасиФ, ама не може за всички да си най-карасиф и неустоим- оценъчната система на некои другари, па и другарки може да се различава, видиш ли...
Наздраве!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Ма той не жънеше днес, че вчера валяло, а и днес докато бях там-пак. Ама го задръстили с железа, а той нещо го домързява, та отложихме моите железа за късната есен. Явно джипа няма да има нова лебедка скоро...
Забравих да се похваля-днес спазарихме новия(стар) трактор. 8000 лева за 180 коня трактор е добра цена, макар и машината да е съветска и да дрънчи, трещи, пращи и други подобни думи.
Но поне пали за втория оборот, а не беше палена от Януари. Лично видях паяжините по ауспуха.
Засега трактора остава при стария собственик, поради простата причина, че нямам място къде да го паркирам.
За парите няма проблем-имаме си вяра, и ще ги платя когато продам някаква продукция.
Ти верно си карасиФ, ама не може за всички да си най-карасиф и неустоим- оценъчната система на некои другари, па и другарки може да се различава, видиш ли...
Наздраве!
Ти да мълчиш, че и ти ме отсвири.ю Беше ти на госто Альоша ли беше, Серьожа ли, и щеше да се обаждаш като се освободиш...
Забравих да се похваля-днес спазарихме новия(стар) трактор. 8000 лева за 180 коня трактор е добра цена, макар и машината да е съветска и да дрънчи, трещи, пращи и други подобни думи.
Но поне пали за втория оборот, а не беше палена от Януари. Лично видях паяжините по ауспуха.
Коле, да ти е хаирлия! Сега звъниш на Либхерчето и му взимаш една лебедка!
Наздраве!
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар