Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 5
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар Наздраве 5
Жалко,че в неделя съм на работа иначе бих дошъл до Чирпан да се видим.Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеНа рикии,Наздраве!
Наздраве!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
ДрътлякПървоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеЪъъ, таковата, к‘о беши...
ааа, Наздраве!
...наздраве деди
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Я да видим кой е дядо на снимката а ...Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеДедо Коко не дрът,само се прави мискинина.
Наздраве!

...наздраве
Коментар
-
А...сладоледа свършиПървоначално публикуван от FREEFLYER Преглед на мнениеДа се появя и аз, та да си не помислите, че нема ви уважа
Наздраве!
...наздраве отче
Коментар
-
Е па не мога го пия това нещо .Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеМа барем си имам бира от снощи. Не само стоплена, ами и добре разгазирана.
На водкен с луканкен
НаздравенRAV 4
F650GS
Коментар
-
Вероятно (поне еднозначно традиционно) - ама пробвал ли си?Първоначално публикуван от FREEFLYER Преглед на мнениеЕ па не мога го пия това нещо .Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Много е жизнерадостен (мажорен) - ич ми не е на днескашното...Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеА този,как е?Последно редактирано от davc; 20-06-18, 23:09.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар