Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар Наздраве 5

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар Наздраве 5

Абсолютно съм съгласен с теб!Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеМетъра му малък,не ми върши работа.
 Наздраве! 

Бате Сашо тоз къде е тръгнал да се фука със зарибителен материалПървоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеЕй , не може да ви се угоди ...наздраве рибари ...наздраве рибари  

В Америка достига до дължина 80 см и тегло 10 килограма. В Европа обаче се ловят масови екземпляри около 500-600 грама, риба с тегло 2 кила се счита за трофей.

Наздраве!За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
 0878 79 20 61 Борис
 Коментар
- 

Като не знаете що пишете глупости...Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеМетъра му малък,не ми върши работа.
 Наздраве! 
 Мярката започва от чатала. До началото на скалата са 40 см(един хой), и оттам насетне се започва с меренето . .

Ха наздраве.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Ти си гледай трактора,рибите и как се мерят ги остави на Майсторите.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеКато не знаете що пишете глупости...
 Мярката започва от чатала. До началото на скалата са 40 см(един хой), и оттам насетне се започва с меренето . .

Ха наздраве. 
 Наздраве! .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път. .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
 Киа спортаж2000тди 98г
 Ауди А3 1.9ТДИ
 Каравана Аdria 390Q
 Коментар
- 

Забрави да умножиш х2Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеМежду 6 и 7 килограма.
 Наздраве! . .
 Наздраве! .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път. .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
 Киа спортаж2000тди 98г
 Ауди А3 1.9ТДИ
 Каравана Аdria 390Q
 Коментар
- 

Тъкмо се размечтах за риби и УЖАС! Пак съм в издънка - днес сме имали годишнина от
 сватбата... Познайте от три пъти дали се бях сетил... Какво ме чака... 
 Ако няколко дена не пиша - потърсете ме! 
 Наздраве!В миналото ще остане, каквито сме били...
 Коментар
- 

Наздраве!
 Ако трябва да звъним ще звъним!
 Сега една годишнина какво е пред откриването на риболова.
 Моята вече е претръпнала като става дума за риба си знае!
 Какво да те чака водиш я в най-близкия ловно рибарски магазин да си избира на воля За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
 0878 79 20 61 Борис
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар