Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар Наздраве 5

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар Наздраве 5

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеБих казал, че торта върви с друго, ма ти си водител та те разбирам!Първоначално публикуван от FREEFLYER Преглед на мнениеЕпа да си намери шоферка тогиз и да си пие туламорчето и да апва тортичка 
 НаздравеПръво- тук съм с връСки и ми знаят поръчката, още като вляза.Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеНаздраве!
 Ма да не го изгонят от дома тогава?
 Второ- оно тортичката бива и с коняченценце, ама баш след туй на ТоплиДол има сурвакари често, таааа...
 Третьо- както тук е добре известно, аз и без туй съм си дома към 60 % от годината и то в лошави години. Понякогиж и по-рядко. Тамън не си омръзваме с Буля. Остави другото, ами и ножовете у дома все аз ги точа... аман от нехайници . .
 Та въпрос на навици и прочие...
 А наздраве с другаря Биим.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
 Коментар
- 

От: Бар Наздраве 5

Ни съ оправдавайПървоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеПръво- тук съм с връСки и ми знаят поръчката, още като вляза.
 Второ- оно тортичката бива и с коняченценце, ама баш след туй на ТоплиДол има сурвакари често, таааа...
 Третьо- както тук е добре известно, аз и без туй съм си дома към 60 % от годината и то в лошави години. Понякогиж и по-рядко. Тамън не си омръзваме с Буля. Остави другото, ами и ножовете у дома все аз ги точа... аман от нехайници . .
 Та въпрос на навици и прочие...
 А наздраве с другаря Биим. 

Ае да одим да спим.
 Наздраве и лекаRAV 4
 F650GS
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Наздраве!
 Наздраве!

Коментар