Отивам на следобедно кафе... в другата стая

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 5
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Здрасти Коле, радвам се че те виждам, както и доста стари познайници (макар и само като профили да ги знам)!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДобре дошла на старата членка на бара.
Здравей Фанче, де се изгуби като старите пет лева?..
Кафенце,и после пак на село-все има какво да се бъчка...
Честито ти внук, голяма радост е явно, много да се обичате, радвате и слушате!
Ами аз хубаво се завърнах, а после се направих и на каскадьор - да ми е както си трябва връщането в офроуда изглежда.
Даже и медийна звезда съм била, разбрах. Гадничка беше тази каскада, но... жива съм, оцелях 
Та, да почерпя виртуално по този повод. Наздраве!
Последно редактирано от Фани; 02-04-20, 16:07.ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Много работаПървоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеА бе няма ли кой да обяви ракиеното време?!
Ракиено време е наздраве!
...те са седам ...наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Ми не знам, ама нейде към12-13 трябва да е според мен. Може и да греша де, Дедо поп да каже.
Едно време беше много готино дете, малко кривичко, ама след някоа друга година го видях за малко, и ми направи много добро впечатление.
Не знам сега как е, ама тогава направо ме очарова колко умно разсъждаваше и колко разбрано беше станало, на фона на онова викащо и врякащо дете, от първите ми виждания.
Ама то с Дедо поп може да си викате "свате". То си е готино, макар и да не задължава с нищо.
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар