Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар Наздраве 5

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар Наздраве 5

Ми вървят с питиета, ама мойте фаворити пак се провалиа и требва да засилим пиенето.Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнениеДобър ден, айде на петъците и четвъртфиналите, и на тва, с което вървят.

Айде наздраве! Lancia Delta HF Integrale Evolucione Lancia Delta HF Integrale Evolucione
 Коментар
- 

Наздраве бе Божка! "Наще победиха". Аз съм на тиферич и по принцип футбол не ме интересува.

Наздраве!

п.п. Снимката е на криво разбира се. В къщата на Антон (човека) съм в село Антон. Уникална атмосфера!!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
 Коментар
- 

Ни йе верно, за мен е кафяно, от Вива у Тръговище, на път за кратка морска визита .
 Остави другото ,ами си забравих банските, та сега се чудя как да осоля доматките.
 Нали вече не съм на двайсе и пет- да си ги фъчкам на теферич, страх ме е някоя да ги не открадне... 
 Назкайве!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
 Коментар
- 

Дедо като остарее и изкуфееПървоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеНи йе верно, за мен е кафяно, от Вива у Тръговище, на път за кратка морска визита .
 Остави другото ,ами си забравих банските, та сега се чудя как да осоля доматките.
 Нали вече не съм на двайсе и пет- да си ги фъчкам на теферич, страх ме е някоя да ги не открадне... 
 Назкайве! ...наздраве дядка ...наздраве дядка На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Аз съм вече на сладоледПървоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеИ аз се присъединявам към твоя избор! Наздраве!  ...и ракийка има де ...наздраве ...и ракийка има де ...наздраве На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар