Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пещерата на Али Баба
Свий
X
-
От: Пещерата на Али Баба
Ти колко шасита поръча?Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
Аха, леко подгряване... Как пък не се сетих!
Коментар
-
Не ми трябват. Виж ти, като гуру сред мРецедесаджиЙте в Клета Майка, ти колко поръча?Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеТи колко шасита поръча?
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Готини коли има там.Много части.
Да търси партnьори тука в БГ.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....
)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Франсетата са чудовищни скъпчиЙ. Що автоджамбазите не внасят от Франция?Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнениеГотини коли има там.Много части.
Да търси партnьори тука в БГ.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Ами май нищо не си разбрал - шаситата са си лично мои. И ги продавам.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
А това тук нема грам нищо общо. Просто споделям. Да се види, че и това чудо го има.
Сега вече аз не разбирам ти накъде биеш.Последно редактирано от мишоци; 09-05-18, 21:46.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Баш така.Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеФранция не е само Париж, Айфеловата кула, Плас Пигал, шампанско, сълзи, и разни други неща....
Според мен е интересно, и "идеята" е идеята да видим нещо, дето у нас не е точно така.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
Кои автоджамбази? Щото тука е наводнено от полски, чешки и литовски автовози, каращи точно такива дъргели, точно от тука. За нататъка.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеФрансетата са чудовищни скъпчиЙ. Що автоджамбазите не внасят от Франция?
На Ганьо винаги му е скъпо.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
Благодаря за реалистичната оценка, доколкото е компететна.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение..Виж ти, като гуру сред мРецедесаджиЙте..
Имаш ЛС.
Коментар
-
В Клета Майка никой (освен отделни "частни лица") не внася коли втора употреба от Шестоъгълника. Внасят от Германия-Австрия-Италия-Швейцария-Белгия-Холандия.Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеКои автоджамбази? Щото тука е наводнено от полски, чешки и литовски автовози, каращи точно такива дъргели, точно от тука. За нататъка.
На Ганьо винаги му е скъпо.
Преди мноооооооооооооооого години, "au temps de ma jeunesse folle" французи ходеха да си купуват употребявани коли от Белгия...В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Ами как да ти кажа, аз мнооооооооооооого отдавна вече не се занимавам с леки коли, има-няма 10 години.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеВ Клета Майка никой (освен отделни "частни лица") не внася коли втора употреба от Шестоъгълника. Внасят от Германия-Австрия-Италия-Швейцария-Белгия-Холандия.
Преди мноооооооооооооооого години, "au temps de ma jeunesse folle" французи ходеха да си купуват употребявани коли от Белгия...Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
Ахъм. А само с шасита за такиваПървоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеАми как да ти кажа, аз мнооооооооооооого отдавна вече не се занимавам с леки коли, има-няма 10 години.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Бе, то и от ФранцЯ-голяма може да се внасят некорозирали, ама ей-на, не внасят. Аз съм се интересувал - скъпи са им "оказион-колите" и туй то. Дори сега едно сравнение с разните "аутоскаути" и "мобилета", дето имат "транснационален обхват" ще го покаже. Аз си го обяснявам с много по-либералния режим на технически прегледи. Докато германците се потяха и трепереха като наближи датата за ТЮФ-а, франсетата можеха да карат нещо като колата на Фред ФлинтстоунПървоначално публикуван от santaclash Преглед на мнениеОт Белгия и сега внасят. Но предимно са от Италия. Първо е близо, второ-рядкост е ръждата. Австрия, Германия...масово са гниляци.
, стига да е с прословутите ЖЪЛТИ фарове (Гоблин е пускал тема за тях). Някъде началото на 90-те години под "евроГейски" натиск с цел евроГейска хармонизация ги задължиха (уеуе-мауе що рев беше) да правят технически преглед... ако продават колата, при който задължителен (oh-la-la!) технически преглед, ако се установи повреда в спирачната система - да се отстрани за сметка на продавача... 
Не знам как е сега, предполагам, че мръсни европедали са погазили таз изконна демократична придобивка на франсетата: "Кой, държавата ли ще ми каже каква кола да карам и какви гащи да си обуя?!"... Ма европедерасти, Сър, лоша работа...В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар