Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет относно подновяване на СУМПС

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Моля за съвет относно подновяване на СУМПС

    Здравейте,
    имам следния проблем: книжката ми изтича в началото на май.
    В момента се възстановявам от ски травма - счупен крак. 10 дена след като започнах физиотерапията започнах да си карам колата и съм с абсолютно раздвижен крак, просто не го натоварвам напълно и в момента си помагам при ходене с една патерица. Това ще е така още седмица - 10 дена, след което би трябвало да проходя напълно.
    Днес като отидох в КАТ да си подам документите, жените на гишето ме видяха с патерицата и ме върнаха, с претенцията ортопед да ми подпечата медицинското. Аз ако знаех, щях да вляза без патерицата и надали щяха да забележат, че леко понакуцвам още.
    Отивам при ортопеда, той ми казва, че не може да ми подпечата медицинското, защото трябвало да пише, че съм ортопедично здрава, пъка то не било така в момента.
    Някой от двамата не е прав - жената в КАТ или ортопеда. Моля за съвет.
    Ако изчакам да се възстановя напълно и тогава да подавам, ще се получи някакъв период, в който ще съм без книжка, а аз не мога да си го позволя. Пък и нали хора с трайни увреждания карат коли? Освен това, ако не ми изтичаше точно сега книжката, а след година, кой щеше да разбере, че съм се чупила междувременно и да определи кога да започна да си карам колата?

  • #2
    От: Моля за съвет относно подновяване на СУМПС

    Имах подобен случаи преди време... като си изкарах С категорията... просто отидох след 2 дена без патерица и при друга лелка на гишето....
    0-

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X