Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Премеждията ми с 2rs.bg (онлайн магазин за лагери)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Премеждията ми с 2rs.bg (онлайн магазин за лагери)

Макар и в спам раздела историята не е забавна.
    На 30.01 направих поръчка 5 модела лагерчета от въпросния сайт (2рс.бг) и сумата която излезе като тотал беше 14.11лвНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:95.2 КБ
ID:6142285
    още същия ден получих обаждане (колко бърза реакция само) по телефона ми казаха, че в момента 2 от лагерите ги нямат и дали ще е проблем да изчакам до четвъртък (01.02) тогава щели да пристигнат липсващите лагери и да ми пратят цялата поръчка и да я получа в петък (02.02). Съгласих се, не ми бяха чак толкова спешни.
    В петък нищо не дойде, в събота също... В неделя (04.02) писах мейл с въпрос какво се случва с моята поръчка и малко по-късно отново ми звъннаха от въпросния магазин:
    -"ами ние чакахме потвърждение от вас за лагерите..."
    аз- Какво потвърждение, нали Вие ми казахте, че в четвъртък очаквате доставка на липсващите лагери и ми пращате цялата поръчка, какво и къде повече да потвърдя?
    Отг- Извинете, то е станало недоразумение още утре ги пращаме, но да знаете, че едните лагери ги нямаме и ще ги сменим с друга марка, малко по скъпа.
    Въпросното "утре" е 05.02 - понеделник получавам известие от еконт, че в техен офис е постъпила пратка до мен и ще ми бъде доставена на 06.02 като стойността на пратката е 16.99 + доставка 5-7лв
    Днес 06.02 отново ми звънят от магазина:
    Здравейте, ами вчера е станала малка грешка, пратили сме ви грешни лагери, но днес вече ще ви пратиме вашите си, само ако може идете до офиса на еконт и кажете онези другите да ги пратят .... (на някакъв друг адрес) щото те са за друг клиен
    Е да де, но аз ако ида означава да изгубя един час и отделно от това да платя куриерските такси, понеже ще се води, че аз се отказвам от пратката...
    Днес получавам известие от еконт, че утре ще ми бъде доставена пратка (надявам се вече да са правилните лагери) на стойност 19.80лв + 5-7лв доставка, обаче пратката ще бъде доставена не в офиса който съм посочил, а в някакъв друг офис....
    Допълнително обяснение защо на два пъти увеличават сумата и защо са ги пратили в друг офис така и не получих.
    единствения отговор беше "ми то нали казахме, че едните лагери ги сменяме с други щото нямаме" и "е няма проблеми де, ще звънна в еконта да ви оправят офиса къф е проблема, няма проблеми"

Та така, да видим утре какви лагери ще дойдат, къде ще дойдат и на каква цена...
    Това беше първата ми и определено ще бъде последната поръчка от този сайт/ магазин
    А на вас ако ви трябват лагери - премислете добре от къде ще поръчате
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

От: Премеждията ми с 2rs.bg (онлайн магазин за лагери)

За сгрешената пратка нищо не дължиш. Плащаш куриерската услуга само ако ползваш опция "преглед" и стоката не ти хареса. Няма нужда и да ходиш да я отказваш, те сами да си я отзоват.

Коментар

За лагери,Сириус Г.Оряховица.Работят изключително със SKF,като предлагат и почти всички водещи марки на пазара.Изключително коректни,за количество правят отстъпки и досега не са ми обърквали поръчка.Ако си пазарил от тях,пращат нещата и фактура която да платиш по банков път,за да не се оскъпява стоката от наложеният платеж.Предлагат също зегерки,О-пръстени и семерини.Ако нещо решиш,драсни едно лично да ти дам телефон.Аз редовно ги ползвам и за консултации по моите проекти,в смисъл какъв лагер,със какъв скоростен индекс,какво натоварване и т.н.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

То щото няма 100 магазина с читави и ефтини лагери ...
        Чак па и по куриер. Да ви се чуди човек.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
          Там е проблема,ефтини и читави се самоизклюват като опция.
          А инак магазини много.
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
            Чак па и по куриер. Да ви се чуди човек.
            Магазини много, но тоя час и нещо дето ще изгубя да стигна до магазина за лагери в случая ми струва повече от 6-те лева доставка, за това предпочитам такива поръчки.
            Все пак тея неща са ми за някакво хоби, в което влагам, а не изкарвам пари [emoji1]

Но това няма никакво значение. При положение, че някой предлага дадена услуга- то поне да я извърши като хората.

За мен това е поредния онлайн магазин, който за в бъдеще ще пропускам
            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
              Там е проблема,ефтини и читави се самоизклюват като опция.
              А инак магазини много.
              Имам изнавпредвид читави на нормална цена все пак. Иначе ясно, че са различни щандовете.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X